Assosiated Press Ένα Super Bowl για τον Patrick Mahomes

Ο «νέος Tom Brady» έγραψε ιστορία για δεύτερη σερί χρονιά στο Super Bowl, μαζί με τον Έλληνα, Γιώργο Καρλάφτη.

Τελικά, το Super Bowl μπορεί να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους Έλληνες, και ο λόγος είναι ότι ένα ελληνόπουλο. O Γιώργος Καρλάφτης μέσα σε δύο σεζόν έχει κατακτήσει ισάριθμα Super Bowls ως Defensive End των Kansas City Chiefs, και φαίνεται πως έχει πάθει ήδη υπερκούπωση στα 22 του χρόνια. 

 

Super Bowl 2023: Για τον Καρλάφτη θα μάθουμε και NFL

Πάντως και τις δύο τελευταίες χρονιές το τρόπαιο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ειδικά στο Super Bowl 58 και τον αγώνα Kansas City Chiefs - San Francisco 49rs. Όσοι δεν χρησιμοποίησαν το ελληνικό στοιχείο ως αφορμή για να ξενυχτήσουν, ή να περιμένουν να δουν το τρέιλερ του Deadpool 3, αλλά «μυρίζουν» το American Football, είδαν για μία ακόμα χρονιά τον νέο πρωταγωνιστή στη μετά Tom Brady εποχή, Rick Mahomes να δικαιολογεί τη φήμη και το συμβόλαιο του μισού δισεκατομμυρίου που έχει υπογράψει, με τις καθοριστικές του οργανωτικές αποφάσεις και την μαγκιά του στο τέλος να αποδεικνύονται καθοριστικά.

 

 

Σε έναν τελικό που έσπασαν καρδιές, το τελικό 25-22 αποδεικνύει ότι το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι το οποίο μάλιστα κρίθηκε 3’’ πριν το φινάλε της παράτασης. Ο πολυδιαφημισμένος quarterback των νικητών πήρε το όπλο του ένα λεπτό πριν το τέλος και με το σκορ στο 22-19 υπέρ των 49ers έκανε την ατομική προσπάθεια, καταφέρνοντας να βάλει την ομάδα του στην red zone των αντιπάλων. Με μόλις 3 δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Mahomes έκανε την πάσα και ο Hardman με touchdown χάρισε το πρωτάθλημα στους Chiefs.

 

 

Κάπως έτσι, για δεύτερη σερί χρονιά το βαρύτιμο τρόπαιο του NFL κρίθηκε στο νήμα, και ο Patrick Mahomes έβαλε ένα ακόμα λιθαράκι στην ιστορία που ήδη έχει αρχίσει να γράφει. Αν σκεφτούμε, μάλιστα, ότι είναι ακόμα μόλις 28 ετών, έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από το Golden Boy του NFL.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved