Assosiated Press Μήπως ο αντι-Χάμιλτον λέγεται Σεμπάστιαν Φέτελ;

Ενδεχόμενη κίνηση της Mercedes και η Formula 1 της νέας σεζόν αποκτά παραπάνω ενδιαφέρον.

Είναι μεγάλη αλήθεια πως κοτζάμ Λιούις Χάμιλτον δεν τον αναπληρώνεις τόσο εύκολα μετά από τόσα χρόνια. Η μεταγραφή του Βρετανού στη Φεράρι προκάλεσε τριγμούς και ενδεχομένως να άλλαξε τις ισορροπίες στην Φόρμουλα 1, με την Μερσέντες να καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να ανασυνταχθεί.

 

Το αυθεντικό «Decision» ήταν του Νίκι Λάουντα στην ΜακΛάρεν

Το ερώτημα όμως που αιωρείται πάνω από την ομάδα που σάρωνε τους τίτλους μέχρι πριν 2 χρόνια, είναι ποιος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Θα είναι άραγε ο Ράσελ ή κάποιος καινούργιος; Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, ο Σάινθ μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος αλλά ο Τότο Βολφ φαίνεται πως έχει εστιάσει αλλού, προκειμένου να κάνει νέο θόρυβο. Και ο εκλεκτός (φαίνεται πως) είναι ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός, τέσσερις φορές πρωταθλητής με την Red Bull Racing, μπορεί να έτρεξε τελευταία φορά το 2022 ως πιλότος της Aston Martin, ωστόσο, η νέα χρονιά μπορεί να τον βρει και πάλι στις πίστες. Ξεχνάει κανείς ότι η Mercedes από τότε που έγινε ένα με την Petronas είχε φέρει πίσω στη δράση τον Μίκαελ Σουμάχερ, μέχρι να έρθει ο Χάμιλτον και τα σαρώσει όλα.

 

 

Θα επαναληφθεί άραγε η ιστορία με έναν άλλον Γερμανό; Μόνο ο Τότο Βολφ και ο Φέτελ ξέρουν. Αν δεν είχε ποτέ στο μυαλό του την επιστροφή, ο δεύτερος δεν θα δήλωνε σε συνέντευξή του στο SKY SPORTS «ποτέ δεν ξέρεις» για ενδεχόμενο comeback στη Φόρμουλα 1.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved