associated press Ο Λουίς Ενρίκε έχει προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τους παίκτες της Παρί

«Εντάξει Κιλιάν, περαστικός ήμουν, καλή σου νύχτα».

Η πειθαρχία είναι το Α και το Ω σε μία ομάδα. Τίποτα δεν πάει σωστά όταν κάποιοι αποφασίζουν να βγουν από τα όρια που έχει θέσει ο σύλλογος και οι αθλητές που παραβαίνουν τα όρια είναι σαν ωρολογιακή βόμβα. Συμβαίνει παντού, συμβαίνει και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Λουίς Ενρίκε απαιτεί από κάθε αθλητή να σέβεται τους κανονισμούς και για να πετύχει τον σκοπό του έχει θέσει σε εφαρμογή το πλάνο “ντετέκτιβ”. 

 

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας «L'Equipe», ο Ισπανός προπονητής έχει προσλάβει ντετέκτιβ, ο οποίος έχει ως αποστολή να «επισκέπτεται» τα κλαμπ του Παρισιού και να τσεκάρει την εξωγηπεδική ζωή των παικτών της ομάδας. Το ωράριο για τον Ενρίκε είναι ιερό και δεν πρέπει να το παραβιάζεις.

 

 

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτοί οι κανόνες ήταν ο λόγος για τον οποίο οδηγήθηκαν στην αποχώρηση των Νεϊμάρ και Μάρκο Βεράτι από την πόλη του Φωτός. Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν γνωστοί για τα νυχτοπερπατήματά τους και κάπως έτσι έπεσαν “τίτλοι τέλους” στη συνεργασία με την ομάδα του Παρισιού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved