Ο Τάισον δεν δίνει ούτε μία πιθανότητα στον ΜακΓκρέγκορ

Δήλωσεις και καταστροφές από τον αμερικανό μπόξερ.

Πριν μερικές εβδομάδες ο Μάικ Τάισον, που όσο να πεις κάτι ξέρει από ρινγκ, είχε δηλώσει χωρίς περιστροφές ότι δεν δίνει την παραμικρή πιθανότητα στον ΜακΓκρέγκορ να επικρατήσει του Μέιγουέδερ στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 26/7. Προφανώς δεν ψάρωσε από το σακάκι του Ιρλανδού ούτε με τον διαδικτυακό καυγά του με τον Ντρέιμοντ Γκριν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

«Θα είναι καλό για το μποξ. Ούτως ή άλλως, ό,τι κάνει ο ΜακΓκρέγκορ είναι καλό για το μποξ. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι έχει καμιά ελπίδα. Δεν θα αγγίξει καν τον Φλόιντ».

conor tyson

Ο Τάισον όμως επανήλθε με νέα δήλωση, τονίζοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο ο ΜακΓκρέγκορ θα επιχειρήσει να επιβληθεί του Μεϊγουέδερ είναι η απόλυτη συνταγή της αποτυχίας.

«Έγινα έξαλλος μόλις έμαθα ότι δεν χρησιμοποιήσουν τους κανόνες του MMA. Μα αυτό ακριβώς είναι το νόημα αυτού του αγώνα: αν μπορεί δηλαδή ένας μποξέρ να κερδίσει ένα αθλητή του MMA. Ο ΜακΚόνορ (σ.σ. έτσι τον είπε –κι όχι ΜακΓκρέγκορ) θα βγει νοκ άουτ διότι πολύ απλά ο Μέιγουέδερ μια ζωή παίζει μποξ, επομένως θα έχει πλεονέκτημα.

Και συνέχισε: «Από τη στιγμή που ο ΜακΚόνορ δεν θα έχει τη δυνατότητα να αρπάζει τον αντίπαλο ή να κλωτσάει, δεν έχει τύχη».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved