Assosiated Press Ο Μαριάνοβιτς θυμίζει μεγαλύτερο παμπαίδα με πλαστό δελτίο

Άτιμο πράγμα να προεξέχεις καμιά 30αριά πόντους από όλους τους δίμετρους εκεί έξω.

Θα λέγαμε ότι είναι και λίγο ειρωνεία, το γεγονός ότι ο συμπαθέστατος γίγαντας, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, υποστήριζε κατά το ρόλο του στο Hustle του Netflix ότι είναι 22 ετών προκειμένου να μπει στο ντραφτ του ΝΒΑ. Όσες φορές και να δούμε το συγκεκριμένο cameo, μαζί με την ατάκα ότι ο τεραστίων διαστάσεων γιος του είναι 10 ετών, μας κάνει να ξεκαρδιζόμαστε.

 

 

Όποιος παρακολουθεί το ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια και την πορεία του Big Boban θα υποστήριζε ότι η ταχύτητα που παίζεται το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορη για αυτόν. Όμως έχει κάτι που δεν έχουν οι υπόλοιποι: Τρομερό συνδυασμό ταλέντου και τεράστιου ύψους.

Εμείς πάντως τον απολαύσαμε και στο John Wick.

Γιατί στη σύγχρονη εποχή δεν φτάνει απλά να είσαι πολύ ψηλός για να παίξεις, πρέπει να ξέρεις από μπάσκετ και, κυρίως, να αντέχεις τους ανεξάντλητους ρυθμούς του. Ίσως αυτό να είναι που δεν αφήνει τον Μαριάνοβιτς να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους Ρόκετς, όπως είχε παλιότερα στους Σίξερς ή τους Μάβερικς, περιορίζοντάς τον σε παίκτη αποδυτηρίων και cameo εμφανίσεων στα παρκέ.

Κάθε φορά, όμως, που πατάει γήπεδο έχουμε το ίδιο συναίσθημα, όπως εκείνο που δημιούργησε στον Τάιλερ Χάνσμπρο, όταν έκατσε δίπλα του στις βολές.

 

 

Όσες φορές και αν μπει στο παρκέ, ξέρουμε ότι θα δίνει το 100% και τον λατρεύουμε για αυτό. Αλλά, αν έχει δίκιο ο Ταϊρίς Ράις που υποστηρίζει ότι το ΝΒΑ πλέον «είναι σαν το WWE. Δηλαδή μόνο διασκέδαση» τότε μας δίνει καλή πάσα να το διασκεδάσουμε και εμείς με τη σειρά μας.

Σε τελική ανάλυση, μοιάζει όντως σαν τον 90άρη που στην ηλικία των 14άρων τον έβαζαν με πλαστό δελτίο να παίζει με 12χρονους που καλά-καλά δεν είχαν βγάλει όλα τα παιδικά δόντια. Τόσο μεγάλη διαφορά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved