ΙΝΤΙΜΕ Έρευνα για το Ελλάδα-Ολλανδία: 1 στους 3 «Οράνιε» βλέπουν ήττα τους. Εμείς;

Αρκετοί Ολλανδοί πιστεύουν ότι η πρόκριση στο Euro 2024 πιθανόν να χαθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Βρε, λέτε;

Το χειρότερο πράγμα όταν ετοιμάζεσαι για έναν μεγάλο «τελικό» είναι να έχεις ηττοπάθεια. Δεν ξέρουμε αν οι ίδιοι οι παίκτες της Εθνικής Ολλανδίας συμμετείχαν σε πρόσφατη έρευνα-γκάλοπ της ολλανδικής ιστοσελίδας «Algemeen Dagblad», ωστόσο οι απαντήσεις των συνολικά, 2.234 συμπατριωτών τους μάλλον δείχνει ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό άγχους στο πορτοκαλί στρατόπεδο.

Η βασική αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος στο δρόμο για το Euro 2024, η αντίστοιχη της Ολλανδίας βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, ειδικά μετά την ήττα με 2-1 μέσα στο σπίτι της από τη Γαλλία.

 

 

Ήταν που ήταν μεγάλο το σοκ της ήττας, ήρθε και η άνετη επικράτηση της Ελλάδος στην έδρα της Ιρλανδίας για να ταρακουνήσει παραπάνω τους Ολλανδούς, που ετοιμάζονται για το μεγάλο ματς της Δευτέρας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στα τελικά του Euro που θα γίνει στη Γερμανία.

 

 

Τι πιστεύουν οι Ολλανδοί

Μετά λοιπόν από τα τελευταία αποτελέσματα των Εθνικών Ομάδων, αρκετοί είναι οι Ολλανδοί που δεν πιστεύουν ότι η Εθνική τους Ομάδα θα επικρατήσει της Ελλάδος στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, 31% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η Ελλάδα θα υπερβάλλει εαυτόν και θα κερδίσει το φαβορί της αναμέτρησης (δηλαδή την Ολλανδία), ενώ ένα 23% πιστεύει ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο.

Δείτε πιο συγκεκριμένα στον πίνακα την έρευνα:

 

 

Μοιρασμένα τα πράγματα στις τάξεις των Ολλανδών οπαδών (46% βλέπει διπλό των οράνιε) ωστόσο το ότι το 31% (σχεδόν ένας στους τρεις) τους βλέπει ήττα, είναι ένας ιδιαίτερος οιωνός για μας. Όταν αρχίσει βέβαια το παιχνίδι της Δευτέρας κανείς δεν θα νοιαστεί για τα προγνωστικά και τα γκάλοπ, καθώς σημασία έχει τι πιστεύουν οι Έλληνες παίκτες για τους εαυτούς τους. Αν κρίνουμε από τη διάθεση και την επιβλητική εμφάνιση στο Δουβλίνο, μάλλον οι οιωνοί είναι ευνοϊκοί για αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ποδοσφαίρου.

 

 

Για την ιστορία μετά το 3-0 του πρώτου ματς, η Ελλάδα δεν έχει περιθώριο να μην κερδίσει την Ολλανδία. Σε περίπτωση λοιπόν που κερδίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με την αδιάφορη Γαλλία.

Τι λέτε ότι θα κάνουμε τη Δευτέρα το βράδυ στον «τελικό» κόντρα στην Ολλανδία; 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved