Assosiated Press Πάμε στοίχημα για το επόμενο «χτύπημα» του Dillon Brooks;

Φιλικό ντεμπούτο και πρόστιμο 25 χιλ. για τον supervillain του ΝΒΑ. Πόσα λεφτά θα χάσει άραγε φέτος;

Δεν είναι «κακός», είναι ο «χειρότερος». Ο Dillon Brooks δεν έχει έρθει να παίξει μπάσκετ, αλλά για να μας κάνει να μην βαρεθούμε ποτέ. Δεν έχει περάσει και τόσος καιρός άλλωστε από τότε που τον «θαυμάσαμε» να βομβαρδίζει το καλάθι των Αμερικανών στο ματς ΗΠΑ-Καναδάς του Mundobasket και να βρίζει τον πάγκο τους σε κάθε φάση.

Πόσο βαρετό ήταν το τελευταίο Mundobasket;

Επειδή είναι ο Dillon Brooks και, κυρίως, γιατί μπορεί.

 

 

Θα «φαλιρίσει» από τα πρόστιμα;

Ό,τι και να πούμε για τον supervillain του ΝΒΑ, είναι προφανώς λίγο. Ευλογία και κατάρα να τον έχεις στην ομάδα σου (φέτος είναι στους Rockets), σπάσιμο νεύρων και άπειρα πάθη μέχρι να τον αποβάλουν οι διαιτητές εάν είσαι αντίπαλος. Ο ίδιος έδειξε τις διαθέσεις του από το πρώτο κιόλας φιλικό της σεζόν, ρίχνοντας μια στο «ριπαπά»  του Daniel Theis στο παιχνίδι Rockets-Pacers.

Δυστυχώς όμως για αυτόν, τις διαθέσεις του έδειξε και το ΝΒΑ, το οποίο με το «καλησπέρα» του έριξε καμπάνα 25 χιλιάδες δολάρια για το ύπουλο αυτό χτύπημα.

 

 

Βέβαια τι είναι τα 25 χιλιάρικα μπροστά στα 80 εκατομμύρια δολάρια για 4 χρόνια που πήρε στο Χιούστον; Προφανώς και χνούδια σε μια τεράστια τσέπη. Ωστόσο με το ρυθμό που «χτυπάει» τον κόσμο, το πιστεύουμε ότι θα αφήσει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια φέτος λόγω προστίμων.

Εσύ στα πόσα πιστεύεις ότι θα πάει η «λυπητερή» για τον supervillain Brooks;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved