Στη Βοστόνη κανένας δεν πάει πλέον για Holiday

Θα πέσουν «κορμιά» φέτος στην Ανατολή με τους Σέλτικς να δημιουργούν τη δική τους Big 3.

Ενδεχομένως, η νέα «τριάδα» του TD Garden να μην είναι του βεληνεκούς της παλιάς φρουράς της Βοστόνης, εκείνης που έφερε στην ίδια πρόταση τους Πολ Πιρς, Ρέι Άλεν και Κέβιν Γκαρνέτ, η ουσία είναι ωστόσο ότι οι Σέλτικς δεν έμειναν αμέτοχοι στη μεγάλη ανταλλαγή που έφερε τον Λίλαρντ στους Μπακς. «Μύρισαν» αίμα, είδαν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ταράξουν τα νερά, και τελικά κατάφεραν να  φέρουν τον Τζρου Χόλιντεϊ στο TD Garden.

 

 

Μπορεί να χρειάστηκε να θυσιάσουν τους Μάλκολμ Μπρόγκντον και Ρόμπερτ Ουίλιαμς οι οποίοι πήγαν στους Μπλέιζερς για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν βγήκαν κερδισμένοι.

Και κάπως έτσι, λοιπόν, ο σπουδαίος Τζρου Χόλιντεϊ παραμένει στην Ανατολή και πάει στη Βοστόνη προκειμένου να βάλει σε τάξη τον ενθουσιασμό των Μπράουν και Τέιτουμ, αλλά και να αποδείξει στην πρώην ομάδα του, Μπακς, πόσο λάθος έκανε που τον θυσίασε.  

Πώς είναι μετά την ανταλλαγή του Λίλαρντ, η φιλία Αντετοκούνμπο-Χόλιντεϊ.

Welcome to Boston and have a nice Holiday

Επειδή μας αρέσει να μιλάμε με ονόματα, αυτή τη στιγμή η αρχική πεντάδα των Σέλτικς «τρομάζει» από κάθε άποψη, έχοντας ισορροπία σε κάθε της επίπεδο. Ξεκινάει με τον Χόλιντεϊ, συνεχίζει στην περιφέρεια με τους Ντέρικ Ουάιτ και Τζέιλεν Μπράουν, ο Τέιτουμ παραμένει ο φόργουορντ-φόβητρο και στη ρακέτα, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις θα βομβαρδίζει εντός και εκτός τριπόντου κάθε άμυνα.

Η προσθήκη του Χόλιντεϊ σίγουρα αποτελεί αναβάθμιση, καθώς είναι καλύτερος οργανωτικά και ποιοτικά από τον Μπρόγκντον, ενώ στην άμυνα είναι αντίστοιχα σκληρός με τον Μάρκους Σμαρτ ο οποίος αποχώρησε φέτος για το Μέμφις ως κομμάτι της ανταλλαγής του Πορζίνγκις.

 

 

Οι Σέλτικς, λοιπόν, ήρθαν να προσγειώσουν «ανώμαλα» τον ενθουσιασμό των Μπακς οι οποίοι πλέον βλέπουν έναν ιδιαίτερα αναβαθμισμένο αντίπαλο στην Ανατολική Περιφέρεια να διεκδικεί τον τίτλο του φαβορί. Τα παιχνίδια των δύο στη Βοστόνη, αλλά και στο Μιλγουόκι θα έχουν ένα παραπάνω ενδιαφέρον ελέω της παρουσίας του πρώην «ελαφιού» στους τριφυλλοφόρους, ο οποίος βρήκε ίσως την καλύτερη ομάδα για να καλύψει τον πληγωμένο εγωισμό του.

Και σίγουρα, με ένα δαχτυλίδι του ΝΒΑ θα έχει δώσει την καλύτερη απάντηση.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved