INTIME Η «ΚΕΔ» Σαουδικής Αραβίας έπαθε «Σούπερ Λίγκα» με ξένους διαιτητές

Με δέλεαρ το χρήμα και όχι τον Στιβ Μπένετ, οι κορυφαίες ευρωπαϊκές σφυρίχτρες πλησιάζουν τις κελεμπίες.

Άμα είναι διπλάσιο το χρήμα ποιος ο λόγος να πεις το «όχι»; Ειδικά όταν μιλάμε για έναν συνδυασμό, διαιτησίας και άνετου ταξιδιού στη Σαουδική Αραβία, τότε λες το «ναι» και ελπίζεις να σε ξανακαλέσουν.

Όπως προκύπτει από δημοσίευμα της εφημερίδας «The Times», η Pro League της Σαουδικής Αραβίας έχει γλυκαθεί με τις ευρωπαϊκές σφυρίχτρες που διαιτήτευσαν φιλικούς αγώνες της το καλοκαίρι, και προσφέρει, φυσικά, υψηλό οικονομικό κίνητρο.

Για να καταλάβετε για τι οικονομικό κίνητρο μιλάμε, ο Μάικλ Όλιβερ, μια από τις κορυφαίες σφυρίχτρες της Πρέμιερ Λιγκ και γενικότερα του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, για ένα και μόνο αγώνα -Αλ Χιλάλ εναντίον Αλ Νασρ- κέρδισε 3.471 ευρώ, σχεδόν τα διπλάσια δηλαδή από όσα παίρνει στο αγγλικό πρωτάθλημα. Μαζί με τα παραπάνω, και ένα business class ταξίδι στο Ριάντ. Άσχημα του ήρθε;

 

 

Μπένετ ή  Pro League;

Αν γίνει και αυτό, να δούμε πότε θα ξαναγίνει ντέρμπι στη Σούπερ Λίγκα. Έχουμε που έχουμε θέματα και αναζητούμε διαιτητές τοπ επιπέδου με το σταγονόμετρο, έρχεται τώρα και η Pro League για να βάλει και άλλες δυσκολίες στον Μπένετ της δικής μας ΚΕΔ.

Τουλάχιστον ο αγαπημένος μας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αναφέρθηκε στο θέμα και τόνισε ότι μια «μετακόμιση» ενός διαιτητή στη Σαουδική Αραβία θα μπορούσε να σημάνει τον αποκλεισμό του από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Επομένως το δίλημμα είναι το εξής: Μουντιάλ ή Χρήμα;  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved