Netflix Φώτα, κάμερα και ας ξεκινήσει το απόλυτο show

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο τηλεοπτικός «Μπο Κρουζ» προσγειώνεται με φόρα στην Αθήνα.

Δεν είναι εύκολο. Βασικά είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Ένας Ισπανός NBAer στην καλύτερη ηλικία της καριέρας του να αφήσει πίσω το American Dream και να γυρίσει στην Ευρώπη με το εισιτήριο της επιστροφής να μην γράφει την ιδιαίτερη πατρίδα του. Να πάρει το αεροπλάνο, να προσγειωθεί στην Αθήνα και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με έναν ελληνικό σύλλογο. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τον πιο επιτυχημένο σύλλογο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, όλα μπορούν να συμβούν. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Είπε το μεγάλο «ΝΑΙ» στον Παναθηναϊκό και μαζί του φέρνει την αστερόσκονη του superstar.

Ποιος είστε κύριε Ερνανγκόμεθ;

Βλέπει τον κόσμο από τα 206 εκατοστά. Γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1995 σε μία οικογένεια που λατρεύει το μπάσκετ. Ο αδερφός του Γουίλι θα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα και θα βρεθούν αντιμέτωποι στη φετινή κούρσα της Ευρωλίγκας. Το όνειρο του 27χρονου φόργουορντ στο NBA ξεκίνησε το 2016 και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αγωνίστηκε τα τελευταία 7 χρόνια με τις φανέλες των Νάγκετς, Τίμπεργουλβς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ και Ράπτορς. Καθόλου άσχημα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο πήρε από το χεράκι την Εθνική Ισπανίας και την οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης πραγματοποιώντας μία μυθική εμφάνιση στον τελικό κόντρα στη Γαλλία. Συγκεκριμένα το κοντέρ σταμάτησε στους 27 πόντους, κάνοντας σμπαράλια την άμυνα των «τρικολόρ». Τι έχει να περιμένει ο Παναθηναϊκός και ο Εργκίν Αταμάν από τον κύριο Ερνανγκόμεθ; Σίγουρα μία επιλογή που δεν εμπεριέχει ρίσκο. Έρχεται στην καλύτερη ηλικία της καριέρας του, διψασμένος για τίτλους και με την αυτοπεποίθηση του NBAer. Ένα 4άρι που μπορεί να παίξει και στο «3», έναν «εκτελεστή» από τη γραμμή του τριπόντου, έναν τύπο που δε φοβάται να πάρει την ευθύνη, έναν εξαιρετικό ριμπάουντερ και έναν παίκτη που μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του. Τα πάντα όλα και συμφέρει. Ο Χουάντσο είναι ένας superstar, μία μεταγραφή άλλων εποχών από εκείνες που οι δημοσιογράφοι αρέσκονται να χαρακτηρίζουν ως «βόμβα».

Ο τηλεοπτικός «Μπο Κρουζ» του Netflix

 

 

Τον Ιούνιο του 2022 κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Netflix η ταινία «HUSTLE». Πρόκειται για μία παραγωγή που χρηματοδότησαν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Άνταμ Σάντλερ και το σενάριο είναι η κλασσική αμερικανιά. Ο Σάντλερ υποδύεται έναν σκάουτερ ομάδας του NBA που ψάχνει να βρει το επόμενο μεγάλο ταλέντο στις γειτονιές του πλανήτη. Περνάει μία βόλτα από την Ελλάδα, δεν βρίσκει τον επόμενο Αντετοκούνμπο, και καταλήγει σε μια φτωχογειτονιά της Ισπανίας. Εκεί θα συναντήσει τον Μπο Κρουζ, έναν προβληματικό αλλά συνάμα ταλαντούχο παιδί που παλεύει με τους δαιμονές του. Τον παίρνει υπό την προστασία του, γίνεται ο μπασκετικός του «πατέρας», τον πείθει να ταξιδέψουν μαζί στις ΗΠΑ και του μαθαίνει τα μυστικά της «σπυριάρας». Η σχέση περνάει από χίλια κύματα ωστόσο στο τέλος υπάρχει happy ending, με τον Ισπανό rookie να κερδίζει μία θέση στον μαγικό πλανήτη του NBA.

Γνωρίζεις ήδη πως τον Ισπανό Μπο Κρουζ υποδύεται ο νέος αστέρας του «τριφυλλιού». «Δεν περίμενα ποτέ να συμμετέχω σε μία ταινία. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα να γίνω ηθοποιός», ανέφερε αρχικά ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος λόγω της καραντίνας που επέβαλλε η πανδημία του Covid-19 βρήκε τον χρόνο ώστε να τεστάρει τις ικανότητές του στην υποκριτική. «Ήταν διασκεδαστικό αλλά κουραστικό, εννοώ, κάναμε γυρίσματα για δύο χρόνια, για δύο καλοκαίρια. Υπήρχαν μέρες περίπου 12 έως 14 ωρών γυρισμάτων. Γνώρισα πολλούς υπέροχους ανθρώπους και γι' αυτό ήταν μια υπέροχη εμπειρία που θα μου μείνει για πάντα».

 

 

Ο πολυτάλαντος Χουάντσο Ερνανγκόμεθ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να αφήσει το αποτύπωμά του στην pop culture. Οι συμπαίκτες του στην Εθνική τον αποκαλούσαν «Mr. Hollywood». Ο ίδιος δε φαίνεται να ενδιαφέρεται αρκετά για τα όσα λένε. Το μόνο που θέλει από την καριέρα του είναι να παίζει μπάσκετ. Να μπιστάει την μπάλα και να «ματώνει» το διχτάκι της αντίπαλης ρακέτας. Από τη νέα αγωνιστική σεζόν έρχεται να το κάνει με τη φανέλα των 6 φορές Πρωταθλητών Ευρώπης. Με το όνειρο και την ελπίδα αυτό το «6» φορές να γίνει «7» και «8» τα επόμενα χρόνια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved