Οι παίκτες της Λίβερπουλ διδάσκουν τον ΑΠΟΛΥΤΟ σνομπισμό

Στο πιο αμήχανο βίντεο που θα δεις σήμερα. 

Αντί να κάθονται να χολοσκάνε στην UEFA για τους νέους κανονισμούς που θα κάνουν πιο θελκτικό το ποδόσφαιρο εντός αγωνιστικού χώρου, μήπως να ρίχνανε μια ματιά σε αυτό το βιντεάκι; Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μωρέ... Θα αισθανόντουσαν τόσο άβολα που δεν μπορεί, όλο και κάποιο κανονισμό για τη συμπεριφορά παικτών και προπονητών εκτός αγωνιστικού χώρου θα σκαρφίζονταν.

Ο λόγος για την αποστολή της Λίβερπουλ, της επίσημης αγαπημένης του Κώστα Χρήστου ο οποίος όταν είδε το βίντεο με τους παίκτες και τον Κλοπ να σνομπάρουν άγρια τους οπαδούς που περίμεναν δίπλα από το πούλμαν της ομάδας για ένα αυτόγραφο (αυτές τις μέρες βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ για μια σειρά από φιλικά παιχνίδια), αναφώνησε με βαριά, απογοητευμένη βρετανική προφορά «that's no boss, Liverpool...». 

Πατήστε play, δείτε, ξενερώστε.
 

ΥΓ: Στο τέλος, οι Στάριτζ και Μίλνερ σώζουν κάπως την υπεροψία των συμπαικτών τους που δεν λένε να καταλάβουν ότι 2-3 δικά τους δευτερόλεπτα μαζί με λίγο μελάνι μπορούν να δημιουργήσουν μια εμπειρία ζωής για εκείνον που την Κυριακή θα είναι πάντα εκεί και οι Δευτέρες του είναι μόνιμα σχεδόν βραχνιασμένες.


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved