H Novibet σε ρυθμούς GenY

Από το 2010, η Novibet πρωταγωνιστεί στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας παγκοσμίως, σημειώνοντας  συνεχή ανοδική πορεία και παρουσία σε οχτώ χώρες σε Ευρώπη και Αμερική: Ελλάδα, Μάλτα, Ιταλία, Ιρλανδία, Μεξικό, Βραζιλία, Εκουαδόρ, Χιλή. Η επιτυχία της εταιρείας είναι αποτέλεσμα μιας σειράς στρατηγικών κινήσεων που οδήγησαν στην επέκταση σε τρεις νέες αγορές ήδη εντός του 2023, αλλά και στην ανάπτυξη των θέσεων εργασίας που προσφέρει- μόνο την τελευταία τριετία, η εταιρεία διπλασίασε το ανθρώπινο δυναμικό της.

Generation Y και εξέλιξη

H Novibet δίνει έμφαση στη νέα γενιά και στη συνεχή ανάπτυξη και εκπαίδευση των ανθρώπων της. Δεν είναι τυχαίο, ότι δύο συνεχόμενες χρονιές έλαβε Πιστοποίηση Great Place To Work®, αποδεικνύοντας πως η διασφάλιση εργασιακού περιβάλλοντος υψηλού επιπέδου, είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες της εξέλιξης της εταιρείας. Στόχος της Novibet είναι να εμπνέει τα στελέχη της, ώστε να εξελίσσονται καθημερινά και να νιώθουν δημιουργικοί στο χώρο εργασίας τους. Άλλωστε η εταιρεία προσφέρει ένα πρόγραμμα εσωτερικών μετακινήσεων, στοχεύοντας στην συνεχή επαγγελματική εξέλιξη των εργαζομένων της: συγκεκριμένα, τα 2,5 τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 100 εσωτερικές μετακινήσεις και προαγωγές στελεχών, εκ των οποίων το 45% πραγματοποιήθηκε εντός του 2023. 

Είναι γεγονός ότι η μεγαλύτερη ομάδα των εργαζομένων της Novibet προέρχεται από την generation y, με μέσο όρο ηλικίας τα 32 έτη. Επιβράβευση για τον τρόπο λειτουργίας της, είναι και τα 25.000+ βιογραφικά που έλαβε, ενώ το 2022 η εταιρεία πραγματοποίησε 2.600 συνεντεύξεις σε υποψήφιους. Σημαντικό να αναφερθεί, είναι ότι μόνο τον μήνα Μάιο η εταιρεία προσφέρει 45 νέες θέσεις εργασίας σε τομείς όπως: η τεχνολογία, το marketing, οι νομικές υπηρεσίες, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και η εξυπηρέτηση πελατών.

Ένας ακόμη σημαντικός σταθμός για την εταιρεία, είναι ο περασμένος Απρίλιος, όπου επεκτάθηκε σε νέα γραφεία διαθέτοντας πλέον τρία hubs στην Ελλάδα και ένα στη Μάλτα, απασχολώντας περισσότερους από 670 εργαζομένους. 

 

Untitled2

 

Η Novibet διαμορφώνει μια ενιαία εταιρική κουλτούρα, με επίκεντρο τους ανθρώπους της, για αυτό και υποστηρίζει μια σειρά εταιρικών δράσεων. Μερικές από αυτές τις δράσεις που πραγματοποίησε το 2022 συνδέθηκαν με τον εορτασμό Παγκόσμιων Ημερών, καθώς και με την κατάκτηση του milestone των 500 εργαζομένων τον Ιούλιο του 2022, τιμώντας και αναγνωρίζοντας τη συμβολή των ανθρώπων της στην αναπτυξιακή πορεία της.  

Κοινωνική προσφορά και δράσεις κατά της οπαδικής βίας

Για την Novibet οι αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του υγιούς αθλητισμού αποτελούν προτεραιότητα. Για αυτό το λόγο πραγματοποιεί για δύο συνεχόμενες χρονιές την πρωτοβουλία #noviolence, με κεντρικό μήνυμα «Όποια ομάδα κι αν είσαι σε θέλουμε!». Η Novibet στέλνει ένα ισχυρό διπλό μήνυμα ενότητας, ενάντια στην οπαδική βία και για την ιδιαίτερη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, προσκαλώντας εργαζομένους και συνεργάτες της να γίνουν εθελοντές αιμοδότες. Σε συνεργασία με το Λαϊκό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών διοργάνωσε δύο ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 145 μονάδες αίματος, για να στηρίξει τους συνανθρώπους μας.

Αναπτυξιακή πορεία σε νέες αγορές, συνεχής καινοτομία, προτεραιότητα στους ανθρώπους και ουσιαστική υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων συνθέτουν το δυναμικό σύμπαν της Novibet, που δε σταματά να εξελίσσεται.

 

Untitled3

  

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved