Youtube Στα τοπικά πέφτει χειρότερο ξύλο και από κλουβί του UFC

Όταν ο αγωνιστικός χώρος μετατρέπεται σε ρινγκ και κάνει «περήφανη» την ελληνική επαρχία.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που αγωνίζονται 11 εναντίον 11 και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί. Αυτό συμβαίνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και στις μεγάλες διοργανώσεις. Διότι στην ελληνική επαρχία τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στους αγωνιστικούς χώρους των τοπικών πρωταθλημάτων πρέπει να έχεις εκπαιδευτεί σκληρά διότι εκεί δε χρειάζεται μόνο να κλωτσάς σωστά την μπάλα αλλά και τον αντίπαλο. Ή τον διαιτητή.

Στα τοπικά πρωταθλήματα η κατάσταση είναι άγρια. Τα κορμιά των ποδοσφαιριστών δε θυμίζουν του Χάαλαντ ή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Θυμίζουν οικοδομή με τις μπύρες και τα σουβλάκια να κάνει την εμφάνισή τους στα περιττά κιλά. Όλη αυτή η μάζα είναι απαραίτητη στις δύσκολες στιγμές. Εκεί που φεύγουν οι πρώτες ψιλές, οι οποίες σταδιακά χοντραίνουν και οδηγούμαστε στο τίμιο ελληνικό ταβερνόξυλο. Στις εποχές του διαδικτύου αυτά τα επικά ξυλίκια γίνονται viral μ’ ένα μόνο upload σε πλατφόρμες όπως τo Youtube.

Οι αθλητές γνωρίζονται μεταξύ τους. Ενδεχομένως μετά τον αγώνα να πίνουν και μπύρες παρέα στο κεντρικό καφενείο του χωριού αλλά όσο φοράνε το σορτσάκι και τη φανέλα είναι άσπονδοι φίλοι. Η αντιπαλότητα χτυπάει κόκκινο και τα μπινελίκια πέφτουν βροχή. Παίκτες, προπονητές, συγγενείς και φίλοι επιδίδονται σε μια επική κλωτσοπατινάδα και καμία τιμωρία δεν είναι ικανή να καλύψει το εύρος της καταστροφής.

Παρακάτω μαζέψαμε ορισμένα video από τα πιο επικά ξυλίκια στα τοπικά πρωταθλήματα και σε αφήνουμε να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

 

 

 
 
 
 
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved