associated press Ο Τζόελ Εμπίντ έπαθε Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό των Philadelphia 76ers

Κόπιαρε την ατάκα περί αποτυχίας και έγινε viral.

Το ταξίδι των Philadelphia 76ers τελείωσε πρόωρα. Οι Boston Celtics κέρδισαν με 112-88 στο 7ο και τελευταίο ματς της σειράς και πήραν την πρόκριση για τους τελικούς της Ανατολής. Οι Philadelphia απέτυχαν για ακόμη μία χρονιά αλλά ο Τζοέλ Εμπίντ δεν πιστεύει στη λέξη «αποτυχία». Στην πραγματικότητα μιμήθηκε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και κόπιαρε τα λόγια του περί αποτυχίας στον αθλητισμό. «Για μένα, όπως το βλέπω, είναι ένα καλό βήμα», σχολίασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ερωτώμενος για το πώς σχεδιάζει να επεξεργαστεί την απώλεια. «Όπως είπε κάποιος: δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία», συμπλήρωσε γελώντας φέρνοντας στο μυαλό του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αυτό δε σημαίνει πως ο άσος των Philadelphia δεν αναλαμβάνει και τις ευθύνες του. Ενώ επικαλέστηκε τα λόγια του δικού μας Γιάννη, παραδέχτηκε πως αυτή η σεζόν ίσως είναι αποτυχημένη για τους Sixers: «Δεν έχει σημασία πού θα χάσεις. Δεν παίρνεις το τρόπαιο επειδή είσαι δεύτερος ή τρίτος ή τέταρτος ή πέμπτος ή έκτος. Δεν έχει σημασία αν χάσεις στον πρώτο γύρο ή στους τελικούς. Υπάρχει μόνο μία ομάδα που κερδίζει και αν δεν το καταφέρεις, θα είσαι χαρούμενος που είσαι δεύτερος; Ξέρω ότι δεν είμαι. Για μένα, αν δεν τερματίσω πρώτος, είναι αποτυχία. Τα υπόλοιπα δεν έχουν μεγάλη σημασία».

 

 

Πλέον ο Εμπίντ θα έχει ελεύθερο χρόνο να απολαύσει τις διακοπές του και να προετοιμαστεί για την επόμενη απαιτητική σεζόν. Ο αποκλεισμός θα αποτελέσει το καύσιμο, την πρόκληση που χρειάζεται ώστε να γίνει καλύτερος. Δεν είναι η πρώτη φορά που επικαλείται το mindset του που τον θέλει να είναι ανένδοτος και σκληρός με τον εαυτό του. Ωστόσο του χρόνου θα βρει μπροστά του έναν Γιάννη πιο αποφασισμένο από ποτέ. Και όσο και αν ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει αποτυχία, δε θα ήθελε να ξαναζήσει έναν αποκλεισμό στο πετσί του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved