Associated Press | Sue Ogrocki O Draymond Green σηκώνεται και φεύγει επειδή δεν παίρνει πάσα

Φάγατε flashback από το Δημοτικό; Και εμείς, αλλά αυτός πληρώνεται εκατομμύρια.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι πριν πούμε το οτιδήποτε. Αυτό το κείμενο δεν έρχεται να αμφισβητήσει για κανένα λόγο την προσφορά του Draymond Green στους Warriors. Χωρίς το all around παιχνίδι του, οι Warriors πολύ πιθανόν να μην είχαν κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα την περασμένη δεκαετία. Αλλά το πώς συμπεριφέρεσαι στο παρκέ, είναι μία άλλη συζήτηση.

Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό για τον άλλοτε Defensive Player of the Year, είναι η ποινή που πήρε για το πέμπτο παιχνίδι των Warriors με τους Cavaliers – όπου οι τελευταίοι κέρδισαν τελικά το series. Όμως η πιο πρόσφατη είδηση, θα σε ταξιδέψει πίσω στα σχολικά χρόνια και στα καμώματα που έκαναν οι φίλοι σου (ή και εσύ) όποτε δεν έπαιρναν πάσα.

 

 

 

Όπως ακριβώς το βλέπεις και παραπάνω. Στο παιχνίδι με τους Oklahoma City Thunders, o Green έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο όταν ο Jordan Poole δεν του έδωσε πάσα. Που σε κάνει και αναρωτιέσαι. Ο forward των Warriors έχει οκτώ πόντους ανά παιχνίδι και γκρινιάζει την στιγμή που δεν σουτάρει -σχεδόν ποτέ- από το mid-range. Οπότε γιατί αυτή η «δεν με παίζετε» συμπεριφορά από έναν επαγγελματία του ΝΒΑ; Ο Green είχε βέβαια θέματα με τον Poole όταν ο τελευταίος δήλωσε έφαγε γροθιά από τον πρώτο, αλλά το συμβάν και από τους δύο θεωρείται λήξαν και προχώρησαν με ένα στόχο. Να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Αλλά δεν φαίνεται αυτή η εικόνα. Μπορεί να μην έχει καν σχέση και αυτή να ήταν μία σοφή κίνηση του Poole που γνωρίζει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ο συμπαίκτης του, αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν βοηθάει καμία ομάδα.

Οι Thunders  πήραν το παιχνίδι, αλλά αυτό τελικά δεν ήταν το χειρότερο. Δυστυχώς αν ο κόσμος θα θυμάται κάτι από αυτό τον αγώνα, δεν θα είναι η ήττα ή η νίκη, αλλά η παιδιάστικη συμπεριφορά του Draymond Green.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved