Ο Michael Jordan μόλις δώρισε 10 εκατομμύρια δολάρια στο Make-A-Wish

Και έσπασε το ρεκόρ στις δωρεές που έχει προσφέρει ανά τα χρόνια.

Ειδικά ο Air Michael, ανήκει στους ανθρώπους που είδε πολλές ευχές του να πραγματοποιούνται. Γνωρίζει όμως καλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν είχαν την ίδια τύχη και σίγουρα την ίδια οικονομική ευχέρεια να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Ήταν ο λόγος άλλωστε που ο Michael Jordan ασχολήθηκε ενεργά με τις δωρεές από τότε που βρισκόταν στο peak της καριέρας του στους Bulls και που χάρη σε αυτόν δεκάδες νεαροί Αφροαμερικανοί βρήκαν το δρόμο τους σε κολλέγια μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ο ίδιος επιχορήγησε.

 

 

Αυτή τη φορά ωστόσο έσπασε τα ρεκόρ. Θέλοντας να γιορτάζει τα 60 του γενέθλια, o Michael Jordan έκανε το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων στον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Make A Wish. Είναι το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει προσφέρει στα 43 χρόνια της καριέρας του και χρησιμοποίησε και αυτή τη φορά την φήμη του και την κίνηση αυτή, ώστε να παρακινήσει και άλλους επιφανείς οικονομικά πολίτες να κάνουν το ίδιο.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Michael Jordan άλλαξε το παιχνίδι με τα sneakers

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Michael Jordan κάνει τακτικά δωρεές στο ίδρυμα από το 1989 και όπως δήλωσε και ο ίδιος στα ξένα Μέσα, δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πιο όμορφο τρόπο για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Ο Jordan, που αυτή τη στιγμή είναι διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης στην ομάδα των Charlotte Hornets, ήρθε πρόσφατα στο προσκήνιο όταν ο LeBron James κατάφερε να ξεπεράσει του συνολικούς πόντους του Kareem-Abdul Jabbar.

Παρόλο το κατόρθωμα, ο Michael Jordan συνεχίζει να θεωρείται από ένα πολύ μεγάλο ποσοστό κόσμου ως ο καλύτερος που πέρασε ποτέ, έχοντας στο δυναμικό του έξι πρωταθλήματα με τους Bulls αλλά και χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια. Το αν ο ίδιος ή ο LeBron είναι τελικά ο καλύτερος, παραμένει ανοιχτό debate.

 

Σε κάθε περίπτωση ο Michael δεν έχει ξεχάσει από που ξεκίνησε. Και συνεχίζει να κάνει τα όνειρα των παιδιών πραγματικότητα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved