Assosiated Press Super Bowl 2023: Για τον Καρλάφτη θα μάθουμε και NFL

Ο φετινός τελικός των τελικών άξιζε παραπάνω από το show, τις διαφημίσεις και το ποιος θα τραγουδήσει.

Το ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει κόσμος στην Ελλάδα που δεν καταλαβαίνει τη διαφορά του ράγκμπι με το American Football δεν πρέπει να μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, ακόμα και η διαφορά τους είναι όντως χαώδης. Πάντως κάτι έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια με αφορμή το Super Bowl, τον τελικό των τελικών στο NFL, ή αλλιώς τη χαρά του μάρκετινγκ.

Έτσι είχαμε ζήσει το περσινό σπουδαίο event.

Στο φετινό τελικό μεταξύ Κάνσας Σίτι Τσιφς και Φιλαδέλφεια Ιγκλς (38-35) άλλωστε είχαμε και Έλληνα να συμμετέχει στον τελικό, τον νεαρό Τζορτζ Καρλάφτη ο οποίος μάλιστα βγήκε και πρωταθλητής στη ρούκι χρονιά του. Δεν είναι ότι παίζει κάπου τυχαία βέβαια, καθώς στους Κάνσας Σϊτι Τσιφς έχει για quarterback τον Πάτρικ Μαχόουμς (τον Mr. «Μισό δισ. για 10χρόνια συμβόλαιο») τον πολυδιαφημισμένο διάδοχο του Τομ Μπρέιντι

 

 

Προσπαθήσαμε να τον διακρίνουμε βέβαια ανάμεσα στα τόσα κορμιά της ομάδας του στον μεγάλο τελικό, ωστόσο ακόμα δεν έχει συνηθίσει το μάτι μας, ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για έναν defensive end. Πάντως πέραν του show, τις αξίας πολλών εκατομμυρίων διαφημίσεις, τη Ριάνα που τραγούδησε στο ημίχρονο και βγήκε αργότερα ότι είναι έγκυος ίσως είναι η μόνη φορά τα τελευταία χρόνια που διέκρινες ότι ένας τέτοιος αγώνας είχε τόσο μεγάλο σασπένς.

To τελευταίο Super Bowl του Toμ Μπρέιντι ήταν σκέτη ραψωδία.

Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε και από το σχεδόν buzzer beater field goal του Μπάτκερ 11 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, που έκανε το 35-35 σε 38-35 ολοκληρώνοντας μια επική ανατροπή για το Κάνσας η οποία έχανε στο ημίχρονο με 24-7. Ράγισαν καρδιές και η αγωνία πήγε στα ύψη με λίγα λόγια.

 

 

Το American Football μπορεί να μην είναι στο αίμα μας αλλά πάντα μας δίνει έναν λόγο να παραμένουμε συνδεδεμένοι με αυτό, είτε αυτός λέγεται Super Bowl, είτε Τομ Μπρέιντι, είτε Καρλάφτης. Το ότι έχουμε πάντως έναν Έλληνα σε αυτό και μάλιστα πρωταθλητή μπορεί να μας κάνει να το αγαπήσουμε περισσότερο.

Εμείς πάντως το λατρεύουμε και για τις διαφημίσεις του. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved