Assosiated Press Πώς τα καταφέρνεις ακόμα Λoρίς Κάριους;

Το να παίρνεις νέο συμβόλαιο στην Πρέμιερ Λιγκ χωρίς να έχεις παίξει λεπτό -και να είσαι αυτός που είσαι- είναι πραγματικά μοναδικό.

Τα ίχνη του τα χάσαμε από εκείνον τον αλησμόνητο τελικό του 2018, σε εκείνο το «δύο γκάφες για μια γκολάρα» βράδυ όπου έκανε ολόκληρο το Λίβερπουλ να τον σιχαίνεται, ακόμα και τους οπαδούς της Έβερτον. Ο Γερμανός θα περιμέναμε να έχει κλείσει την καριέρα του τόσο καιρό αφού δεν τον έχουμε ακούσει, ούτε τον έχουμε δει καθώς είναι βέβαιο ότι κάπου θα έπαιρνε το μάτι ή το αυτί μας ότι «έπνιξε» κάποιο σουτ που πήγαινε πάνω του ή έχρισε σκόρερ τον συμπαίκτη του αμυντικό έπειτα από γύρισμά του στην περιοχή. Μεγαλύτερος γκαφατζής από αυτόν ήταν μονάχα ο Γκαφατζής της Ζούγκλας.  

Και πέρσι πάντως Ρεάλ-Λίβερπουλ είδαμε στον τελικό, πάλι το πήρε η Ρεάλ.

 

Παρόλα αυτά γνώριζες ότι ο Κάριους όχι μόνο δεν έχει σταματήσει την μπάλα αλλά είναι και σε ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ; Αν δεν ασχολείσαι τόσο πολύ με την μπάλα θα ήταν δύσκολο να το γνωρίζεις καθώς φέτος δεν έχει χρειαστεί να βγάλει τη φόρμα της προθέρμανσης ούτε μία φορά. Κάτι ξέρουν εκεί στη Νιουκάσλ και τον έχουν απλώς για να γεμίζει το ρόστερ.

Το καλοκαίρι που τελείωσε οριστικά το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ -ήταν δανεικός τρία χρόνια σε Μπεσίκτας και Ουνιόν Βερολίνου-, η νέα οικονομική υπερδύναμη της Πρέμιερ Λιγκ (εξαιτίας των Αράβων) του έκανε συμβόλαιο 6 μηνών και παρότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά τα γάντια του, του έκανε contract extension μέχρι το τέλος της σεζόν και εμείς απορούμε τι σκέφτονται στο Newcastle Board.

Πάντως έχει παίξει σε φιλικό κόντρα στην Αλ Χιλάλ:

 

Και στην Μπεσίκτας πάντως με το «καλημέρα» δεν ένιωσε και τόσο καλά.

Μάλλον ο λόγος είναι ότι ενδέχεται ο έτερος αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Καρλ Ντάρλοου να αποχωρήσει σύντομα, οπότε υπάρχει ένας λόγος να τον κρατήσουν στο Νιούκασλ. Εμείς πάντως αν ήμασταν τεχνικοί διευθυντές της ομάδας θα προτιμούσαμε να τα «σκάσουμε» στον Βατσλίκ που είναι φευγάτος ή τον Διούδη, παρά να τρέμουμε μήπως γίνει κάποιο θαύμα και χρειαστεί να παίξει ξανά ο Κάριους πέρα από τα οικογενειακά διπλά.

Και για να κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν ας θυμηθούμε παρακάτω τι έγινε σε εκείνον τον τελικό Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι 3-1

 

Loris Karius Mistakes


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved