Τον είδαμε και το μυαλό μας ταξίδεψε σε καταστάσεις στο Κιάτο παρά σε αγώνα Grand Slam.

Η καλαισθησία ενδεχομένως να είναι και υποκειμενική παρατηρώντας τον κόσμο γύρω μας. Σε άλλους αρέσουν τα ρετρό, σε άλλους πάλι τα πιο σύγχρονα ντυσίματα και στυλ. Ποιοι είμαστε εμείς που θα τους κρίνουμε; Ελεύθερη χώρα είμαστε. Είτε μιλάμε για την καθημερινότητα, είτε για την αθλητική ένδυση.

Στα των αθλητικών τώρα, οι τερματοφύλακες λόγω εμφανίσεων συγκέντρωναν πάντα τα βέλη των «παρδαλών» εμφανίσεων -και ολόκληρη η ποδοσφαιρική ΑΕΚ για να μην ξεχνιόμαστε- ωστόσο στο σήμερα τα συγκεκριμένα σχέδια δεν εμφανίζονται και τόσο συχνά στα αθλητικά «ραντεβού». Αυτό πιστεύαμε μέχρι να δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του στο Αυστραλιανό Όπεν κόντρα στον Αλίς και αν μας έλεγαν ότι ήρθε σερί από μακροβούτια και σερφ από το Μπόνται Μπιτς για να παίξει ρακέτες και όχι αγώνα τένις θα το πιστεύαμε:

 

 

Μπορεί η ένδυση του Έλληνα πρωταθλητή να παρέπεμπε σε κάτι άλλο πιο «τουριστικό», η (αγωνιστική) εμφάνισή του όμως απέναντι στον Γάλλο, μόνο ασόβαρη δεν ήταν εξ ου και το τελικό 3-0 στα σετ. Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σημείο αντί να συζητάμε για το αποτέλεσμα και τα χτυπήματα να σχολιάζουμε χαριτολογώντας το παρδαλό σορτσάκι αλά μαγιό του Στέφανου και πού αλλού έχουμε δει ανάλογες εμφανίσεις στη ζωή μας. 

Μία από τις πολλές απόψεις που ειπώθηκαν ήταν ότι ο Τσιτσιπάς του θύμισε τη σέξι γειτόνισα στο American Reunion λόγω χρώματος όχι σχεδίων. Συμφωνείς;

 

 

Αλλά επειδή αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πιο ελληνικά, μαζέψαμε τις απόψεις μας στο παρακάτω άλμπουμ:

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved