Assosiated Press Έτοιμοι για ένα Τσιτσιπάς-Κύργιος vol.2;

Άρχισαν τα «όργανα» από την πλευρά του ελληνοαυστραλού τενίστα και αναμένουμε πώς (και αν) θα απαντήσει ο Στέφανος.

Δεν έχει περάσει και αρκετός καιρός από το Γουίμπλεντον και τη διαδικτυακή «κοκορομαχία» ανάμεσα στο Στέφανο Τσιτσιπά και τον Νικ Κύργιο. Ένα ματς που οδήγησε σε τσακωμό στο φιλέ, ύστερα μεταφέρθηκε σε διαδικτυακό επίπεδο με ατάκες όπως «κάγκουρας» και άλλα κοσμητικά να απαρτίζουν τις υπέροχες αυτές αναρτήσεις των δύο τενιστών.

Πόσο κάγκουρας είναι ο Νικ Κύργιος τελικά;

 

Λέτε να έχουμε part 2;

Λένε πως ο χρόνος επουλώνει τις πληγές, μέχρι σήμερα βέβαια δεν έχουμε πάρει γραμμή ότι Τσιτσιπάς και Κύργιος έχουν βάλει στην άκρη την κόντρα και τα έχουν βρει. Αν είμασταν σίγουροι ότι οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί τότε  το σχόλιο του Ελληνοαυστραλού στο τιτίβισμα του Στέφανου για το work ethic του αδερφού του, θα μπορούσε να είναι δείγμα χαβαλέ. Συγκεκριμένα το Tweet γράφει:

«Δεν έχω δει κανέναν που να είναι τόσο εμμονικός και αφοσιωμένος στη βελτίωση του παιχνιδιού τένις και της φυσικής του κατάστασης όσο ο αδερφός μου», έγραψε ο Στέφανος για τον αδερφό του, Πέτρο με τον Κύργιο να «πετάγεται» βάζοντας ένα emoji μπλε καπέλο. Για την ιστορία το μπλε καπέλο σημαίνει ότι είσαι ψεύτης στη γλώσσα των social media. Και όπως ξέρουμε ο Κύργιος δεν είναι τύπος που γουστάρει την ηρεμία.

Γενικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κατηγορηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό.

 

Τα βρήκαν άραγε και ο Κύργιος κάνει πλάκα ή απλώς ετοιμαζόμαστε για ένα δεύτερο γύρο τσακωμών; Αν ισχύει το δεύτερο πώς πρέπει να απαντήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς; 

Αναμένουμε τα σχόλιά σας στο facebook μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved