Τόλμησε να τρολάρει το ματς που καθόρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ένας χρήστης τον περιέλαβε με αποστομωτικό Tweet.

Όλοι μιλάνε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όχι άδικα μετά από όσα κάνει στα τελευταία ματς με τη φανέλα των Μπακς. Λίγο πολύ το ρεκόρ των 200+ πόντων, 80+ ριμπάουντ και 30+ ασίστ σε πέντε αγώνες είναι από μόνο του ανατριχιαστικό, ειδικά αν σκεφτούμε ότι μόνο ο θρυλικός Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ το έχει καταφέρει στην ιστορία του ΝΒΑ.

Η σπουδαία 5άδα ολοκληρώθηκε με το τριπλ νταμπλ (30 π., 21 ριμπ., 10 ασ.)  στο ματς κόντρα στους Ράπτορς τα ξημερώματα που ολοκληρώθηκε με νίκη των Μπακς με 104-101 στην παράταση, ένα ματς που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε «αυτοκτονία» καθώς λίγο πριν το τέλος τα «ελάφια» κέρδιζαν με 90-72 και κατάφεραν να ισοφαριστούν.

 

 

Αυτό που λέμε «μίλα καλύτερα στο γήπεδο»

Ο Joel Embiid, σέντερ των 76ερς και πάντοτε υποψήφιος για MVP της χρονιάς (αλλά ποτέ δεν το έχει κερδίσει) παρακολούθησε από την τηλεόραση το «αποκρουστικό» από άποψης θεάματος αγώνα στο Τορόντο και -μια και δεν κρατάει το στόμα του κλειστό- αποφάσισε να σχολιάσει στο Twitter γράφοντας πως πρόκειται «για πολύ χαζό παιχνίδι που δεν βγάζει κανένα νόημα».

 

 

Αρκετοί χρήστες μπήκαν στο «χορό» συμφωνώντας με τον εκκεντρικό σέντερ, μία όμως απάντηση έκανε τη διαφορά και τον ανάγκασε να σκύψει διαδικτυακά το κεφάλι. Σαν να πήγε για κάρφωμα και να τον μπλόκαρε εμφατικά.

Η απάντηση έγραφε «το ότι βλέπεις 2 ομάδες που έχουν κερδίσει τίτλο τα τελευταία 5 χρόνια και σχολιάζεις το πώς παίζουν δεν περίμενα να σου προκαλεί κάποια αίσθηση» έγραψε ο χρήστης Mook, ρίχνοντας ηχηρό «φυστίκι» στον αστέρα των 76ερς.

 

 

Ο Embiid προσπαθεί χρόνια να φτάσει στους Τελικούς της Ανατολής και γενικότερα του ΝΒΑ αλλά πάντα πέφτει πάνω στους Μπακς ή τους Ράπτορς και μένει με την όρεξη. Ίσως ξαναμιλήσει όταν καταφέρει να πετύχει κάτι.

Όλοι θυμόμαστε πόσο οδυνηρά αποκλείστηκε από τους Ράπτορς το 2019.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved