Assosiated Press Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Μαρτίνεζ

Εσύ θα τον έπαιρνες στην ομάδα σου μετά από τόσα καραγκιοζιλίκια;

Είσαι πρωταθλητής κόσμου με την Αργεντινή και έχεις γράψει ιστορία πλάι στον Μέσι έχοντας βοηθήσει τα μέγιστα να κερδίσει η ομάδα σου στον κορυφαίο τελικό Μουντιάλ όλων των εποχών κόντρα στη Γαλλία. Μαζί με αυτό έχεις και ένα ακόμα ατού καθώς έχεις αναδειχτεί κορυφαίος τερματοφύλακας της διοργάνωσης έχοντας πιάσει σημαντικά πέναλτι ενώ έχεις πραγματοποιήσει και την απόκρουση του Μουντιάλ του Κατάρ στο τετ α τετ του Κόλο Μουανί.

 

 

Φαινομενικά τα έχεις κάνει όλα σωστά, άπαντες πρέπει να μιλάνε κολακευτικά για την αξία σου και οι πόρτες για μια μεγάλη μεταγραφή ανοίγουν η μία μετά την άλλη. Αυτή θα έπρεπε υπό νορμάλ συνθήκες να είναι η κατάσταση για τον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ της Αργεντινής, ωστόσο αν υπάρχει μέρος στον κόσμο που να τον αποθεώνει ή να επιθυμεί κάποιος τη μεταγραφή του πέρα από τη χώρα του, Αργεντινή, πείτε το και σε μας.

Μαζί με τις αποκρούσεις, ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ δεν λέει να κλείσει το στόμα του και ύστερα από την χειρονομία του κατά τη βράβευσή του στον τελικό, φροντίζει διαρκώς να δίνει αφορμές για κράξιμο.

Πρέπει να μάθει να φέρεται σαν πρωταθλητής για να τιμήσει το μετάλλιό του.

 

 

«Θα μιλήσουμε για μερικούς από τους πανηγυρισμούς του» είπε ο προπονητής του στην Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι για τον οποίο λέγεται ότι έχει χαθεί κάθε υπομονή με αρκετά ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι βρίσκεται εκτός ομάδας. Ο λόγος; Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ο Μαρτίνεζ σε κάθε του ευκαιρία δεν κρατιέται κατακεραυνώνει δημόσια τον Κιλιάν Εμπαπέ, επειδή ο Γάλλος είχε δηλώσει πριν τον τελικό ότι η Γαλλία έχει πλεονέκτημα σε σχέση με την Αργεντινή.

Λες και πάτησε το κόκκινο κουμπί για την βόμβα-Μαρτίνεζ ήταν. Κανένα φίλτρο, κανένας περιορισμός όμως. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ έχει καταφέρει να είναι ο μοναδικός πρωταθλητής κόσμου για τον οποίο κανείς μη Αργεντινός δεν λέει καλό λόγο πλέον, κλείνοντας έτσι την μία πόρτα μετά την άλλη.

 

 

«Είναι ο μεγαλύτερος μαλ@@ς στον κόσμο» δήλωσε για τον Μαρτίνεζ ο συμπατριώτης του Εμπαπέ και πρώην Γάλλος διεθνής, Αντίλ Ραμί, και σίγουρα δεν είναι ο μόνος που έχει αυτή την άποψη.

Διαφωνεί κανείς;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved