Assosiated Press Αισθανθήκαμε ένα δέος αντικρίζοντας τον Ρίγκομπερτ Σονγκ

Η Εθνική Ελλάδος πότε θα βάλει Σωτήρη Κυργιάκο για κόουτς; Το Καμερούν το έκανε. 

Μας θύμισε εκείνη την ανατριχίλα που βιώσαμε στο Ευρωμπάσκετ αντικρίζοντας όνομα Τσατσένκο σε φανέλα της Εθνικής Ουκρανίας. Ίσως και μεγαλύτερη για κάποιους φίλους της Λίβερπουλ.

Θα είμαστε ειλικρινείς, στο γραφείο δεν ήξερε κανείς μας για το ποιος είναι ο κόουτς της Εθνικής Καμερούν (καλά-καλά τους παίκτες δεν γνωρίζουμε) ωστόσο μόλις ξεπρόβαλλε η εικόνα μπροστά από τον πάγκο, με το καπελάκι και τα ράστα να πετάνε ακούστηκε ο εξής διάλογος:

-Σαν τον Ρίγκομπερτ Σονγκ είναι ο τύπος, με διάθεση χιούμορ για να έρθει η πληρωμένη απάντηση από την πλευρά του Onsports.gr:

«Μα είναι όντως ο Ρίγκομπερτ Σονγκ».

Για σένα που έχεις ξεχάσει τι εστί Ρίγκομπετ Σονγκ, υπάρχει το παρακάτω βίντεο:

 

Ας σχολιάσουμε και κάτι ανάλαφρο σε αυτό το Μουντιάλ.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα ήταν πραγματικά κρίσιμα

Σαν τις επόμενες δύο κρίσιμες βδομάδες της καραντίνας ένα πράγμα. Ο χρόνος πάγωσε. Παγωμάρα και συγκίνηση ταυτόχρονα. Δεν ήταν όαση, αλλά πραγματικότητα. Το απαραίτητο google-άρισμα έγινε για να επιβεβαιώσουμε τα λεγόμενα του συναδέλφου, ας μην γελιόμαστε όμως, περισσότερο ήταν σπαμωδικές κινήσεις μην μπορώντας να κρύψουμε τη συγκίνησή μας. Ξεχνιέται τέτοια μορφή άλλωστε; Ένα Hammer της άμυνας, συνδυασμός Κολιτσιδάκη-Καλιντζάκη-Ανατολάκη που τον έβλεπες απέναντί σου και άλλαζες άθλημα. 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι τελευταία φορά που το όνομα του επιβλητικού πάλαι ποτέ αμυντικού των Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ, Λανς και Γαλατασαράι είχε αναφερθεί στην καθημερινότητά μας ήταν το 2016, όταν είχε υποστεί εγκεφαλικό ανεύρυσμα παλεύοντας μάλιστα για τη ζωή του στην εντατική σε ηλικία τότε 40 ετών.

Εκτός από ανατριχίλα είναι πραγματικά ευχάριστο που τον βλέπουμε γερό και υγιή. Ακόμα και αν πλέον δεν έχει το χαρακτηριστικό βαμμένο μαλλί του.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved