GettyImages/ Mandatory Credit: Allsport UK /Allsport O Μαραντόνα ήταν σκέτη απόλαυση ακόμα και στο ζέσταμά του

Μια ζωή γεμάτη highlights, ακόμα και αν αυτή αφορούσε την προετοιμασία του για το 90λεπτο.

Αισθάνεσαι ακόμα περίεργα που μιλάς για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και δεν είναι πλέον εν ζωή. Όσο περνάνε τα χρόνια ο θρύλος του θα γιγαντώνεται στα πέρατα της Γης, όσοι δεν πρόλαβαν να τον ζήσουν θα αισθάνονται ότι την πρόλαβαν και τα επιτεύγματά του με την Εθνική Αργεντινής, την Μπαρτσελόνα ή τη Νάπολι μεταξύ άλλων θα μνημονεύονται πάντα ως εκ των κορυφαίων στιγμών του ποδοσφαίρου.

 

Έτσι γίνεται για τους Θεούς της Μπάλας.

Δεν χρειάζεται να αναζητήσεις μια στιγμή του «Πίπε ντ’ Όρο» για να εντοπίσεις κάποιο highlight. Κάθε του στιγμή εντός αγωνιστικού χώρου, είτε πρόκειται για έμπνευση της στιγμής, είτε για τελική πάσα, για ντρίμπλα, ένα γκολ, πανηγυρισμό ακόμα και ατάκα ανήκει στο θέαμα.

 

 

Τον έχεις δει να κάνει ζέσταμα;

Όσοι γεννήθηκαν στα 90’s και 00’s μπορεί να μην τον πρόλαβαν εν δράσει παρά μόνο ως κόουτς της Εθνικής Αργεντινής και σίγουρα όχι στην καλύτερη φάση του, ωστόσο όταν τους μιλάει κανείς για Μαραντόνα, οι λέξεις «το Χέρι του Θεού», «Πίπε ντ’ Όρο», «GOAT» ή «Νάπολι» σίγουρα ξεπροβάλλουν στον αλγόριθμο του εγκεφάλου τους λόγω ρετρό βίντεο που τον έχουν παρακολουθήσει ή από αποσπάσματα στο Youtube.

Λένε πως ο Μαραντόνα δεν έχει φύγει ακόμα από την Νάπολι.

Σίγουρα την ώρα του 90λεπτου «μάγευε», εμείς πάλι βρήκαμε εξίσου ενδιαφέρον και βιντεάκια που τον απεικονίζουν να πραγματοποιεί το ζέσταμά του.

 Όπως το παρακάτω για παράδειγμα:

 

 

Δεν χρειαζόμασταν κάποιο βίντεο για να συνειδητοποιήσουμε ότι η μπάλα κολλούσε στο πόδι του, το ίδιο στο κεφάλι, τους ώμους ή σε όποιο άλλου σημείο τη διέταζε εκείνος, πέραν όμως κάθε κλισέ ατάκας που τον συνοδεύει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ήταν το κέντρο της προσοχής ακόμα και αν ο διαιτητής δεν είχε σφυρίξει ακόμα την έναρξη του αγώνα.

Ο τύπος δεν είναι ότι ζεσταινόταν αλλά έκανε σαν μικρό παιδί, χόρευε έκανε την πλάκα με την μπάλα πριν σοβαρευτεί απότομα και αρχίσει τα δικά του στον αγωνιστικό χώρο.

Τα σκουλαρίκια του Maradona έφτιαξαν ένα νέο must στο ανδρικό στυλ

Στην ουσία το ζέσταμα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πριν από κάποιο αγώνα δεν ήταν ένα παλιμπαίδισμα ή μια πράξη ότι δεν παίρνει στα σοβαρά κανέναν αντίπαλο, αλλά μια απόδειξη ότι ένα και μόνο άγγιγμα με την μπάλα του «γεννούσε» μια μοναδική ενέργεια και όρεξη να το ζήσει παραπάνω.

Ήταν η πηγή ενέργειάς του, η σπίθα που χρειαζόταν για να εκτοξευτεί και να μείνει αλησμόνητος σε όποιον τον παρακολουθούσε. Είτε είχε ξεκινήσει να τρέχει το 90λεπτο, είτε απλά έκανε τα τελευταία του κόλπα πριν κυριαρχήσει.

Diego Armando Maradona Warm Up


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved