Assosiated Press Ο Εμπαπέ μπορεί να σταματήσει να δουλεύει το 2025

Είδαμε το συμβόλαιό του και διαθέτει μέχρι και «μπόνους αφοσίωσης». Τι φάση;  

Ειλικρινά πλέον ο επαγγελματικός αθλητισμός έχει ξεφύγει πολύ από τα νορμάλ δεδομένα. Πριν καμιά δεκαετία περίπου είχαμε πάθει σοκ που ο Σαμουέλ Ετό θα έπαιρνε 10 εκατομμύρια ευρώ συμβόλαιο ετησίως από την Ανζί και είχαμε παλαβώσει, πλέον όμως κάτι τέτοιο ακούγεται πραγματικά μηδαμινό μπροστά στις αμοιβές που δίνονται στους μεγαλύτερους σταρ του ποδοσφαίρου. Οι τύποι πραγματικά μπορούν να παίξουν τρία χρόνια μπάλα και μετά να κόψουν κάθε δραστηριότητα και να ζήσουν με αυτά τα χρήματα και τα εγγόνια τους. Πάρτε τον Κιλιάν Εμπαπέ για παράδειγμα που αυτή τη στιγμή είναι «φευγάτος» από το Παρίσι, παρότι το καλοκαίρι υπέγραψε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και έχει μέχρι και λόγο στη δημιουργία της ομάδας.

 

 

Εμείς όμως δεν θα σταθούμε στο πώς έχει κακομάθει η PSG τον στράικερ της, αλλά στα στοιχεία που αποκάλυψε η Parisien και αναφέρεται στο συμβόλαιό του, διάρκειας 2+1 χρόνων. Ο τελευταίος χρόνος μάλιστα είναι δικής του οψιόν και όχι της ομάδας, που αν τον συμπληρώσει θα εισπράξει συνολικά 630 εκατομμύρια ευρώ. Το γράψαμε πολύ φυσιολογικά, πίστεψέ μας αδυνατούμε να το πιστεύουμε και μόνο που το πληκτρολογούμε. 630 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια.

Μάλιστα κάθε χρόνο θα έχει και περιβόητο «μπόνους αφοσίωσης» -μάλλον για να μην φύγει από το σύλλογο, αλλιώς δεν βγάζουμε άκρη- που του αποφέρει αυξανόμενα για κάθε του σεζόν 70 εκ. φέτος, 80 εκ. του χρόνου και 90 εκ. του παραχρόνου. Με τόσα λεφτά μέχρι τα 26 του ειλικρινά τι κίνητρο μπορεί να έχει μετά ως παίκτης;

 

Kylian Mbappé's Lifestyle 2022, Net Worth, Fortune


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved