Twitter Η «Καραμπά-κα» του Μαρσέλο που θυμίζει Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα μπορούσε να περάσει στα bootcamp του GNTM ως plus size model.

Δεν χρειάζεται και ιδίαιτερη ανάλυση το χθεσινοβραδινό ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καραμπάγ ήταν μία από τα ίδια. Μία ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Μία ομάδα που ακόμη ψάχνεται, μία ομάδα που γίνεται έρμαιο στα χέρια κάθε αντιπάλου που γνωρίζει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Ηττήθηκε με 0-3 από τους Αζέρους συνεχίζοντας το μαύρο σερί του στην Ευρώπη με 12 παιχνίδια χωρίς νίκη. Το αν θα καταφέρει ο Μίτσελ να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα μέσα από αυτό το σύνολο, θα φανεί. Ωστόσο έχει ακόμη δρόμο να διαβεί. Μία δύσβατη ανηφόρα που μόνο με σκληρή δουλειά θα καταφέρει να την ανέβει.

 

 

Τι μπορούμε να κρατήσουμε από τη συντριβή της Πέμπτης; Τίποτα. Παρά μόνο τον χαβαλέ για το ντεμπούτο του Μαρσέλο με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Βραζιλιάνος superstar δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός σε θέματα φυσικής κατάστασης, ούτε να διαβάσεις τα εργομετρικά του. Θυμίζει άνθρωπο που έχει σταματήσει να αθλείται εδώ και κανά 6μηνο τουλάχιστον με τα περιττά κιλά του να τον αφήνουν εκτεθειμένο. Ο Μαρσέλο δε θυμίζει ποδοσφαιριστή αλλά plus size model που θα περνούσε στο bootcamp του GNTM. Η Βίκυ Καγιά θα ενθουσιαζόταν από το diversity που εκπροσωπεί αλλά κανείς προπονητής δε θα τον έριχνε στη μάχη. Τουλάχιστον όχι σε αγώνα επιπέδου Europa League που τα αντίπαλα χαφ είναι έτοιμα να σε κατασπαράξουν. Όπως ο γυπαετός το συκώτι του Προμηθέα. Ο Μαρσέλο ποδοσφαιρικά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και φυσικά δεν φταίει μόνο ο ίδιος.

 

Το σουλούπι του θυμίζει περισσότερο Γρηγόρη Αρναούτογλου και θα ήταν ταμάμ για να φορέσει φανέλα βασικού σε αγώνα Ταλαιπωριακού – Βραδυποριακού με συμπαίκτη τον Βαμβακούλα.

Το Twitter φυσικά ξεσάλωσε. Τα λογόπαιγνια για την «Καραμπάκ-α», για το γήπεδο που... έγειρε, για το αν κάτσει πίσω σε μηχανάκι κάνεις σούζα, για τον πόνο του θα τον πνίξει το βράδυ στο φαγητό και για τη φανέλα που φόρεσε. Ναι αυτή παρακάτω εννοούμε.

Είναι παικταράς ο Μαρσέλο; Είναι. Αν χάσει κιλά, θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό; Ξεκάθαρα. Αλλά με τα «αν» και τα «μπορεί» δεν γράφεται ιστορία. Οι απαντήσεις βρίσκονται πάντα μπροστά μας και είναι σημαντικό να μην εθελοτυφλούμε. Να ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και να προσπαθούμε να βρούμε λύση στο εκάστοτε πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός νοσεί. Ποδοσφαιρικά είναι βαριά άρρωστος. Ο Μαρσέλο δεν είναι το πρόβλημα, ούτε η λύση. Είναι απλώς ένας καθρέφτης του φετινού ποδοσφαιρικού τμήματος.  

Οι μόνοι που μπορεί να τρίβουν τα χέρια τους (εκτός από τους αντιπάλους) είναι όσοι έχουν ψαροταβέρνες στην Πειραϊκή. Όπως τότε που ο Γκοβού είχε γίνει ο MVP στα barάκια της παραλιακής και ο Ραμπεσαντρατανά ο πιο πολύτιμος παίκτης στα γυράδικα της Νέας Φιλαδέλφειας. Τότε που σίγουρα δεν έχανες από τη Δεκελείας, αλλά έτρωγες -καλά- από τη Δεκελείας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved