Facebook 5 δουλειές που πρέπει να κάνει ο Κάρλος Κορμπεράν

Μετά την απόλυσή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού, καιρός για μία αλλαγή καριέρας.

Η θητεία του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο του Ολυμπιακού κράτησε λιγότερο και από γάμο του Απόστολου Γκλέτσου. Ήταν σαν εκείνους του έρωτες του καλοκαιριού που μένουν στο νησί. Και αυτό είναι το σωστό, μεταξύ μας. Ο Ισπανός «Ντάνι Πογιάτος» του Ολυμπιακού μετά την ήττα των ερυθρολεύκων από τον Άρη ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες, ψάχνοντας το νέο σταθμό στην καριέρα του. Ένας σταθμός που δε θα ήταν άσχημο να τον βρει μακριά από τους πάγκους. Διότι το ταλέντο του Κάρλος Κορμπεράν ίσως να μην βρίσκεται στην προπονητική. Ενδεχομένως να έχει κλίση σε κάποιο άλλο επάγγελμα. Και εμείς θα βοηθήσουμε να την βρει.

 

 

Κριτής στο GNTM

Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκινάει σήμερα. Λίγες ώρες μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Κάρλος είναι γνωστός για το γούστο του αναφορικά με τη μόδα και θα μπορούσε επάξια να καλύψει το κενό του Δημήτρη Σκουλού. Από εμάς είναι, ναι.

 

3604990

Εσύ θα δεις απόψε GNTM 5;

Λογιστής

Καλό παιδί, φιλότιμο. Έχει αυτή τη φάτσα και το στιλ του τύπου που περνάει ένα βαρέτο 8ώρο μπροστά από τον υπολογιστή και τον έχεις ανάγκη μία-δύο φορές τον χρόνο. Ο λογιστής που περνάει αδιάφορος στην παρέα και μπορείς να «ζήσεις» και χωρίς αυτόν.

Pet walker

Είναι ο άνθρωπος που δεν θα εμπιστευόσουν τα «κλειδιά» της ομάδας σου αλλά σίγουρα το λουρί του σκύλου σου. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα μπορούσε με χαρακτηριστική ευκολία να γίνει pet walker. Συμπαθής φυσιογνωμία, έμπιστος και φιλόζωος.

Οι δηλώσεις Ιβάν και Σένκεφελντ φουσκώνουν με περηφάνεια κάθε Παναθηναϊκό

 

Life coach

Αφού δεν το έχει με το football coach ας το γυρίσει σε life coaching. Ο κλασσικός τύπος που ανεβάζει κλισέ ατάκες βελτίωσης στο Instagram, τα likes από φρεσκοχωρισμένες είναι χιλιάδες και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του βιβλίο με «επιτυχημένες» συμβουλές ζωής.

Συντάκτης στο Ratpack

Εμείς εδώ αγαπάμε τα φιλότιμα, εργατικά παιδιά. Και ο Κάρλος είναι ένα τέτοιο. Η πόρτα για συντάκτη του Ratpack είναι πόρτα ανοιχτή. Αλλά πρώτα να μας στείλει το βιογραφικό του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved