Assosiated Press Και τελικά έχουμε αγώνα: Fury εναντίον Joshua

Η πιο εμπορική μάχη ετοιμάζεται να πάρει θέση στο ρινγκ του Κάρντιφ στις αρχές Δεκεμβρίου.

Μέχρι πριν μερικούς μήνες κάτι τέτοιο έμοιαζε με ψέμα ειδικά από τη στιγμή που η καριέρα του Anthony Joshua έχει πάρει τον κατήφορο και ακόμα να πατήσει φρένο. Από την άλλη πλευρά ο Tyson Fury παραμένει ο γνωστός… Tyson Fury, ανελέητος χαβαλές, άρχοντας της φιγούρας και ταυτόχρονα αήττητος heavyweight champion που μας βασάνιζε για το αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ειδικά μετά από αυτή την μάχη με τον Wilder έδειχνε χορτασμένος.

 

Έστρεψε τα βέλη του στον Joshua

Μια μάχη μεταξύ Joshua και Fury μπορεί πλέον να μην έχει το hype που θα είχε πριν 3 χρόνια, ωστόσο παραμένει ακόμα μια εγγυημένη εμπορική συμφωνία που θα κινήσει την περιέργεια του κόσμου και θα τινάξει τα ταμεία στον αέρα.  με το απόλυτο dream-fight για την πυγμαχία. Αυτή τη στιγμή έμοιαζε βέβαια πιθανότερο ο Oleksandr Usyk να είναι ο επόμενος αντίπαλος του Gypsy King, ειδικά μετά τη νίκη του επί του «σωσία» του Adonis Creed.

 

 

Παρόλα αυτά η πλευρά του Tyson Fury αποφάσισε να βάλει τέλος στο what if της συγκεκριμένης κόντρας, προκαλώντας την περασμένη βδομάδα τον Joshua σε μονομαχία και όπως όλα δείχνουν θα πέσουν και τα τσιμέντα στην Αγγλία.

Η πλευρά του Joshua δημοσίευσε ότι αποδέχτηκε την πρόταση για έναν αγώνα στο Cardiff's Principality Stadium στις 3 Δεκεμβρίου και αυτό είναι το σημαντικότερο βήμα για το απόλυτο highlight στη σύγχρονη ιστορία της πυγμαχίας. Ακόμα μπορεί να μην έχουν συμφωνηθεί οι οικονομικοί όροι, αλλά όλα δείχνουν ότι σύντομα όλα τα φώτα θα βρίσκονται συγκεντρωμένα πάνω από τους δύο πυγμάχους, στο ίδιο ρινγκ.

Λέτε η μάχη τους να είναι το σύγχρονο Ali vs Frazer ή τελικά θα αποδειχτεί μια μούφα που γίνεται απλά για να βγάλουν λεφτά; Στις 3 Δεκεμβρίου θα μάθουμε.

Tyson Fury vs Anthony Joshua Fight


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved