Getty Images Tyson Fury τελικά αποσύρεσαι ή επιστρέφεις;

Μέσα σε τέσσερις μέρες, ο Gypsy King κατάφερε να επιστρέψει και κατόπιν να αποσυρθεί. Γιατί; Γιατί μπορεί.

Όποια απόφαση και να πάρει ο Mike για την καριέρα του, δεν υπάρχει περίπτωση να τον αδικήσουμε. Φρόντισε και άφησε το σημάδι του ως Gypsy King, αλλά μετά τις τελευταίες του δηλώσεις ωστόσο, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι κάτι δεν πάει καλά με τα μυαλά του. Ή τέλος πάντων ότι είναι τέρμα αναποφάσιστος.

Μόλις την Δευτέρα που μας πέρασε, δήλωσε δημόσια την πρόθεσή του να επιστρέψει στα ρινγκ, με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του Isaac Lowe να αναλαμβάνει χρέη προπονητή – αντικαθιστώντας τον SugarHill Steward. Μέσα σε όλα αυτά, προκάλεσε και το Βουνό του Game of Thrones, Hafthor Bjornsson, αποφασίζοντας να τον συναντήσει από κοντά. Μόνο που κατέληξε τελικά σε λάθος χώρα. Αυτός είναι ο Gypsy King που αγαπήσαμε και γι’ αυτό ο μύθος του επεκτείνεται, κυρίως, έξω από τα ρινγκ.

Όμως ξαφνικά και από το πουθενά, ο Tyson Fury αποφάσισε να πάρει πίσω τις δηλώσεις του, αναφέροντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσει στα ρινγκ. Οπότε ακολούθησε ένα ποστ όπου ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν αυτά τα χρόνια να χτίσει την καριέρα του και τις νίκες του, παρότι ο Frank Warren, o επίσημος promoter του, σχολίασε πως δεν θεωρεί ότι ο Fury θα καταφέρει να μείνει μακριά από τα ρινγκ.

Μην ξεχνάτε βέβαια ότι μιλάμε για τον Gypsy King. Τον άνθρωπο που έκανε λάθος στη χώρα που επισκέφθηκε για να απαντήσει σε πρόκληση, που έδειρε σχεδόν όλον τον κόσμο σε ένα μπαρ στην Ταϊλάνδη και που έβαλε τα κλάματα όταν έμαθε πως οι κορμοράνοι απειλούνται υπό εξαφάνιση. Αυτός είναι ο Fury και δεν μπαίνει σε καλούπια. Και στο φινάλε αν θέλει να επιστρέψει, ποιος θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του.

Πάντως έρχεται τριήμερο και, ποιος ξέρει, ίσως να ανακοινώσει και κανέναν αγώνα από το πουθενά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved