Intime Οι δηλώσεις Ιβάν και Σένκεφελντ φουσκώνουν με περηφάνεια κάθε Παναθηναϊκό

Ο αποκλεισμός είναι πικρός αλλά με τέτοια οικογένεια το «τριφύλλι» έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται.

Ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με έναν αποκλεισμό. Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης γνώρισε τον αποκλεισμό από την Σλάβια Πράγας και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένος από την αρνητική τροπή των πραγμάτων. Να αισθάνεται αδικία από την τύχη που του γύρισε την πλάτη στην ευκαιρία του Σποράρ στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης και αδικία από την διαιτητική αντιμετώπιση (άδικη αποβολή του Παλάσιος στο πρώτο παιχνίδι η οποία άλλαξε τις ισορροπίες και το πέναλτι που δεν του δόθηκε στον επαναληπτικό πάνω στον Σένκεφελντ). Ωστόσο για έναν μεγάλο σύλλογο αυτές οι πίκρες κρατάνε μία βραδιά. Διότι από το σετ παιχνιδιών με τους Τσέχους και με την περσινή κληρονομιά που είδαμε από τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κάθε φίλος της ομάδας μπορεί να αισιοδοξεί. Το «τριφύλλι» έχει μπει στον σωστό αγωνιστικό δρόμο και φέτος θα παίξει ρόλο πρωταγωνιστή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά γι’ αυτά έχουμε καιρό ακόμη. Να τα δούμε στο χορτάρι και να τα σχολιάσουμε στα sites και τα social media.

 

 

Το σημαντικότερο είναι πως ο Παναθηναϊκός με «καπετάνιο» τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αρέσει και... εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο μέσος φίλος της ομάδας ταυτίζεται με τις δηλώσεις του συνόλου και την εξωαγωνιστική τους συμπεριφορά. Και φυσικά όλο αυτό είναι έργο του Σέρβου τεχνικού. Ο οποίος δεν δίστασε να πάρει την ευθύνη για τον αποκλεισμό, όταν επέλεξε να αλλάξει την αγωνιστική διάταξη μετά το 1-0, κάτι όπως αποδείχθηκε βόλεψε τους Τσέχους. Θα μπορούσε να σταθεί στην αποβολή του Παλάσιος που του στέρησε τον παίκτη από τον επαναληπτικό, στις απουσίες που είχε η ομάδα λόγω της ίωσης, στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Σένκεφελντ (που θα ήταν και αποβολή του τερματοφύλακα) και στην ατυχία. Αλλά πλέον γνωρίζουμε πως είναι αλλεργικός στις δικαιολογίες και αυτό το έχει περάσει και στους ποδοσφαιριστές. Έχει δημιουργήσει μία οικογένεια που απολαμβάνει το άθλημα και μαζί της όλοι φίλοι της ομάδας.

 

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ που πριν 3 χρόνια ήρθε από την Αυστραλία στην Αθήνα για χάρη του «τριφυλλιού» και χθες το βράδυ φορούσε το περιβραχιόνιο. Ο ηγέτης της άμυνας του Παναθηναϊκού, ως πραγματικός αρχηγός, βγήκε να υπερασπιστεί τον Αργύρη Καμπετσή για το λάθος του. «Η ομάδα ανεβαίνει, μπορούμε όλοι μαζί να πάμε πολύ καλά με δουλειά και να καταφέρουμε πράγματα. Αντιμετωπίζουμε τα πράγματα όπως πρέπει, σήμερα όλοι έδειξαν τον χαρακτήρα τους και βρήκαμε το πως πρέπει να παίζουμε Θα είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου όπως ο Αργύρης που έκανε λάθος είναι μέρος της ομάδας, όλοι κάνουν λάθη αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου, θα είμαστε μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα, γίνοντας μία ανθρώπινη ασπίδα για τον Αργύρη που δεν πέρασε και το ομορφότερο βράδυ της καριέρας του.

Τι έχουμε να περιμένουμε την επόμενη μέρα από τον Παναθηναϊκό; Σίγουρα περιμένουμε με ανυπομονησία να μπουν όλα τα κομμάτια στο παζλ του ρόστερ και έπειτα να δούμε το έργο ολοκληρωμένο στο γρασίδι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved