Assosiated Press Γκρίζλις: Ο ασέβαστος Ντρέιμοντ Γκριν δίνει κίνητρο για εκδίκηση

Η προσβλητική ατάκα του φόργουορντ των Ουόριορς κοσμεί το γυμναστήριο στο Μέμφις για ένα μόνο σκοπό: κίνητρο για το βήμα παραπάνω.

Όσοι παρακολουθούν ΝΒΑ ξέρουν ότι οι Μέμφις Γκρίζλις είναι μια ομάδα που αξίζει να τη βλέπεις. Ο Τζα Μοράντ έχει πάει στα κρύα και έχει δώσει άλλο αέρα στις «αρκούδες» και κάθε χρόνο τρελαίνει κόσμο με τις πτήσεις του, κάνοντας και τους συμπαίκτες του καλύτερους. Αυτό είναι και το μότο της άλλοτε ομάδας των Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφού στο ΝΒΑ. Να γίνονται καλύτεροι.

Και για να γίνει αυτό καμιά φορά απαιτούνται ακόμα και σκληρές αλήθειες. Ή έστω ατάκες. Για τους Γκρίζλις αυτά τα σκληρά λόγια-κίνητρα έρχονται δια στόματος Ντρέιμοντ Γκριν.

 

 

Μην μπερδεύεστε, δεν έφυγε από τους πρωταθλητές Ουόριορς ο «σκληρός» της παρέας του Στεφ Κάρι, απλώς όπως συνηθίζει, είπε υποτιμητικά λόγια στην Post Season για την ομάδα του Τζα Μοράντ. Συγκεκριμένα είχε πει κατά τη διάρκεια της σειράς για τον πρώτο γύρο των NBA Playoffs, Ουόριορς-Γκρίζλις (που τελείωσε 4-2 για τους «πολεμιστές») «οι Μέμφις θα επιστρέψουν σύντομα στην πραγματικότητα. Μπορεί να είναι ακόμα σε θέση να κερδίσουν, αλλά θα συνειδητοποιήσουν πόσο πιο δύσκολο είναι για αυτούς να το κάνουν. Και τώρα επειδή μιλάνε με τον τρόπο που μιλάνε, καλύτερα να απαλλαγούν από αυτή την έπαρση».

Το κομμάτι που λέει «οι Μέμφις θα επιστρέψουν σύντομα στην πραγματικότητα» αλλά και το «τάδε έφη» Ντρέιμοντ Γκριν κοσμεί τον κεντρικό πίνακα στο γυμναστήριο των «αρκούδων». Υπάρχει κάτι καλύτερο από μια ατάκα δίχως σεβασμό για να σε κάνει να θες να γίνεις καλύτερος; Ή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, να κάνεις αυτόν που την ξεστόμισε να το βουλώσει;

 

 

Αν φτάσουν ψηλά φέτος οι Γκρίζλις, ο Ντρέιμοντ Γκριν αξίζει πρόταση στο τέλος της χρονιάς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved