associated press Μήπως το πεπρωμένο του Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο;

Ο Πορτογάλος superstar ψάχνει την επόμενη ομάδα του και πέντε «εναλλακτικοί» σύλλογοι πρέπει να κυνηγήσουν την υπογραφή του.

Πού θα πάει ο Κριστιάνο; Το σίριαλ του καλοκαιριού έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Πορτογάλος superstar έχει τάσεις φυγής, επιθυμώντας να φύγει από το Μάντσεστερ. Η αγαπημένη του Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League και αυτό είναι πλήγμα για τον ίδιον. Ο Κριστιάνο έχει μάθει ν’ ανταγωνίζεται τους καλύτερους και θεωρεί πως ανήκει στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Οι «σειρήνες» από την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου έχουν φτάσει στα αυτιά του αλλά ακόμη ο ίδιος δεν αγχώνεται και κάνει υπομονή.

Εμείς εδώ στο Ratpack, το πήγαμε ένα βήμα παρακάτω και θεωρούμε πως το μέλλον του Κριστιάνο βρίσκεται στην επόμενη πρόκληση. Και δεν θα την βρει στα «αστέρια» αλλά στα υπόγεια. Εκεί που είναι η πραγματική θέα σύμφωνα με τον Πασχάλη Τερζή. Το να πάρεις μία ομάδα που έχει χάσει την αίγλη της και να την οδηγήσεις στην κορυφή είναι αυτό που θα σε κάνει να γράψεις ιστορία.

Παρακάτω μία λίστα με 5 ομάδες που αξίζει να βάλει την υπογραφή του ο Πορτογάλος.

 

 

Ατρόμητος

Στα Δυτικά θα βρει την Γη της Επαγγελίας. Σ’ ένα παράλληλο σύμπαν θα είχε μεγαλώσει σε Καματέρο ή σε Μπουρνάζι και ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που θα έπρεπε να κλείσει την καριέρα του. Όσο αναζητάς τ’ αστέρια, το μεγάλο Αστέρι του Ατρομήτου σε περιμένει. Ακόμη το σκέφτεσαι;

ΑΠΟΕΛ

Πόσο μας λείπει ο ΑΠΟΕΛ από το Champions League; Εκείνες οι πορείες μέχρι τους «8» όπου τον θαύμασε όλη η Ευρώπη. Ο Κριστιάνο πρέπει να πάει στην Κύπρο, να πάρει από το χεράκι τον ΑΠΟΕΛ και να το πάει ένα βήμα παρακάτω. Αυτή είναι η πρόκληση.

 

 

Λέστερ

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αγγλία. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λέστερ. Από εκείνη την παρέα του Ρανιέρι, τον μυρωδιά όπως τον είχαμε χαρακτηρίσει από το πέρασμά του στην Ελλάδα. Ο Κριστιάνο πρέπει ν’ αφήσει την Γιουνάιτεντ, να πάει στην Λέστερ, να πάρει πρωτάθλημα και να σηκώσει και το Champions League ως αρχηγός της.

Φιορεντίνα

Δεν έχει γεννηθεί ο άνθρωπος που θα μας κάνει να ξεπεράσουμε την καψούρα μας με τον Μπατιστούτα όσον αφορά την Φιορεντίνα. Ή μήπως έχει γεννηθεί; Ο Πορτογάλος κάνει απόβαση στην Φλωρεντία, απολαμβάνει τα κρασιά του και οδηγεί τους «βιόλα» στην κορυφή. Άσε που θα του πηγαίνουν τα βιολετί.

 

 

Λυών

Ποια Παρί; Ας σοβαρευτούμε. Αγόρασε Εμπαπέ, Μέσι, Νεϊμάρ αλλά ποτέ δεν κατάφερε να μπει στις καρδιές μας. Η Λυών που έριχνε «ξύλο» σε όλη την Ευρώπη επί Ζουνίνιο είναι η ομάδα που αγαπάμε πραγματικά στην Γαλλία. Άσε που θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Λιόνελ Μέσι. Από εμάς είναι «ναι».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved