Instagram Μια βαθιά υπόκλιση στον κύριο Γουίλφρεντ Χαπιό

Ο Γάλλος πρωταθλητής στίβου ξυλοκοπήθηκε από άγνωστο 20 λεπτά πριν τον αγώνα, έτρεξε με μπαταρισμένο μάτι και θριάμβευσε. Άλλη μία μέρα στη δουλειά.

Τι περιλαμβάνει η προετοιμασία ενός αθλητή πριν τον μεγάλο τελικό; Ξεκούραση, ψυχολογική ντόπα και αυστηρή διατροφή αναφορικά με την ποσότητα και τις ώρες κατανάλωσης. Τι περιλαμβάνει η προετοιμασία του Γουίλφρεντ Χαπιό; Να ξυλοκοπηθεί από άγνωστο 20 λεπτά πριν την κούρσα στο προθερμαντήριο, να ματώσει από τις μπουνιές και τις κλωτσιές, να τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι και στο τέλος να επιμένει να αγωνιστεί να μπαταρισμένο μάτι.

Τελικό αποτέλεσμα;

Χρόνος 48.57 δευτερόλεπτα στα 400 μέτρα μ’ εμπόδιο, χρόνος ικανός για να του δώσει την πρώτη θέση και τον τίτλο του πρωταθλητή Γαλλίας. Καθόλου άσχημα.

«Κάποιος πήδηξε μέσα από το πουθενά και άρχισε να τον χτυπάει. Τον ρώτησε αν είναι όντως ο Γουίλφρεντ Χαπιό και άρχισε να τον ξυλοκοπεί λίγο πριν πάμε στην αίθουσα κλήσης. Ευτυχώς τον συνέλαβαν. Είμαι άφωνος από την επίθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του.

Υγρός Στίβος: Τι τους θέλετε τους ναυαγοσώστες αν δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους;

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα ΜΜΕ της Γαλλίας, ο δράστης είναι αδερφός ενός αντιπάλου που συμμετείχε στην κούρσα. Όσο για τον Χαπιό που μετά τον αγώνα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με κάταγμα στο ζυγωματικό και μώλωπες, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Δεν χρειάστηκε. Έδωσε την δική του απάντηση μέσα στο ταρτάν και με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved