Assosiated Press Tyson Fury, έναν αγώνα ακόμα σου ζητάμε

Όλα δείχνουν ότι τα Fury-Usyk ή Fury-Joshua θα γραφτούν στη λίστα των «What If». Εκτός και αν ο Gypsy King αλλάξει μυαλά, ρίχνοντας τις απαιτήσεις του.

 Η αλήθεια είναι ότι δεν του έχει μείνει και κάτι άλλο να κάνει. Ο Tyson Fury τους έχει κερδίσει όλους και με κάθε πιθανό τρόπο. Όσο για το βιογραφικό του, μόνο μία ισοπαλία χαλάει το πεντακάθαρο και αήττητο ρεκόρ του σε 33 αγώνες. Μετά την εκπληκτική τριλογία με τον Deontay Wilder, ο Gypsy King επέστρεψε στο ρινγκ στα τέλη Απριλίου και μέσα σε 6 γύρους είχε τελειώσει την υπόθεση νίκη κόντρα στον Dillian Whyte.

Τα έχει κάνει όλα ο τύπος και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Eίναι μήπως ο καλύτερος της εποχής του;

 

Μόνο το χρήμα έχει απομείνει για τον Fury

Εδώ που τα λέμε όταν έχεις ρίξει δύο φορές στο καναβάτσο τον Wilder (για κάποιους τρεις) ή έχεις επικρατήσει του Wladimir Klitschko, η ήττα δεν υπάρχει στο ρεκόρ σου και μάλιστα έχεις βάλει και ένα φρένο στην πορεία σου προς την κορυφή (είχε μείνει εκτός για 3 χρόνια) τότε πραγματικά τι να του πει κανείς;

Στην επιστροφή του μάλιστα βαρέθηκε να παίζει και κοίταζε έναν καβγά στην κερκίδα.

Αν υπήρχε κάποιος που να μπορούσε να τον σταματήσει πραγματικά θα παρουσίαζε ένα ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή όμως στην κατηγορία του κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Ούτε καν τα δύο έτερα ονόματα της κατηγορίας heavyweight κατηγορίας.

 

 

Οι δυο τους τα «είπαν» στο Τότεναμ τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε έναν αγώνα που ενθάρρυνε και άλλο τους πολέμιους του Joshua ότι δεν πρόκειται για κάποιον σπουδαίο πυγμάχο αλλά για μία προσωποποίηση του Adonis Creed στην πραγματική ζωή που όμως δεν έχει αυτό το κάτι για να κερδίσει τον Fury. Όσο για τον Usyk αυτή τη στιγμή μάλλον είναι στην καλύτερή του κατάσταση και περιμένει με ανυπομονησία τη ρεβάνς της 20ής Αυγούστου στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας για να πιστοποιήσει ότι είναι από τους κορυφαίους.

 

 

Φτάνει όμως αυτό για να πειστεί ο Fury να μπει στο ρινγκ με κάποιον από τους δύο; Η λογική λέει ότι το άλλοτε εμπορικό δίδυμο Fury-Joshua θα παραμείνει στα συρτάρια των bookmakers ακόμα και αν ο Βρετανός κερδίσει τον Ουκρανό στη Τζέντα, ωστόσο ακόμα και το Fury-Usyk δεν σηκώνει και πολλές πιθανότητες.

Η απάντηση του Fury στο ενδεχόμενο να μπει ξανά στο ρινγκ ήταν η εξής:

«Αν θέλει κάποιος να με δελεάσει για να παίξω ξανά, τότε θα πρέπει να έχει μαζί του ένα μεγάλο καρνέ επιταγών, καθώς αν θέλει ο Gypsy King να επιστρέψει, τότε θα πρέπει να πληρώσει 500 εκατ. Τόσα ζητάω για να επιστρέψω. Έχω κερδίσει τα πάντα και δεν πρόκειται να επιστρέψω με λιγότερα» είναι οι εξωπραγματικές απαιτήσεις από τον απόλυτο showman των ρινγκ. Με αυτό το mindset μάλλον στις 23 Απριλίου είδαμε για τελευταία φορά τον Gypsy King να αγωνίζεται, αλλά όπως έχει αποδείξει η ιστορία όλο και κάποια αφορμή βρίσκει για να επιστρέψει.

Ένα κίνητρο θέλει, έστω και αν δεν αξίζει μισό δισεκατομμύριο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved