Assosiated Press Κάποιος να ενημερώσει τον Jack Grealish ότι δεν είναι ο George Best

Τα ξενύχτια του Βρετανού θυμίζουν ροκ σταρ αλλά δυστυχώς για εκείνον δεν είναι το ίδιο cool.

Λάτρεψε όσο λίγοι τις γυναίκες και το αλκοόλ. Κάποιοι κάνουν λόγο πως αν δεν είχε εθιστεί στο ουίσκι και στα ξενύχτια, ίσως να μην υπήρχε ποτέ το δίλημμα Πελέ – Μαραντόνα για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως «αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανείς δεν θα ήξερε τον Πελέ». Ο άνθρωπος που ο αθλητικός δημοσιογράφος, Patrick Barclay, τον είχε χαρακτηρίσει ως «υπερφυσικό». Ο λόγος για τον George Best. Ένας μύθος του ποδοσφαίρου.

Πολλοί έχουν προσπαθήσει να τον αντιγράψουν αλλά κανείς δεν τα κατάφερε. Διότι οι καταχρήσεις σε διαλύουν αργά και συστηματικά. Κάτι που δεν φαίνεται να γνωρίζει ο Jack Grealish. Ο Βρετανός άσος της Μάντσεστερ Σίτι που ξεκίνησε ως ένα τεράστιο ταλέντο του βρετανικού -και όχι μόνο- ποδοσφαίρου και σταδιακά καταλήγει σε μία σκιά του εαυτού του. Το τελευταίο του «χτύπημα» δεν έρχεται από τις παμπ του Μάντσεστερ αλλά από το Λας Βέγκας. Εκεί που απολαμβάνει τις διακοπές του αλλά με όχι και τόσο επαγγελματικό τρόπο. Ο φακός τον συνέλαβε «λιώμα» από το ποτό από μπίρα, σαμπάνια και «εκλεκτή» παρέα.

 

 

Τα επαγγελματικά όρια της διασκέδασης

Ένας αθλητής οφείλει να προσέχει το σώμα και το μυαλό του. Την διατροφή του, το πρόγραμμα γυμναστικής του, τον ύπνο του. Ο Jack Grealish αγνοεί όλους τους κανόνες. Άλλο να αποφορτιστείς ξεφεύγοντας από τους σκληρούς ρυθμούς της καθημερινότητας ενός αθλητή κι άλλο να «σκουπιδιάζεσαι». Το μεγάλο ταλέντο της Βρετανίας δεν δείχνει να το κατανοεί. Απολαμβάνει ένα lifestyle που άνετα θα θύμιζε ροκ σταρ αλλά όχι ποδοσφαιριστή που θέλει να βρεθεί στην κορυφή.

 

 

Την ίδια στιγμή που ο Cristiano Ronaldo είναι ένας «στρατιώτης» και στα 37 του βρίσκεται σε άψογη φυσική κατάσταση, ο Jack Grealish δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του από το μεθύσι. Οι καταχρήσεις αφήνουν τα δικά τους σημάδια στο σώμα μας. Ο Jack σε κάθε του εμφάνιση δείχνει να έχει πάρει μία κατηφόρα και την κατεβαίνει με σπασμένα φρένα.

Αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, δεν αργεί η μέρα που τα σφηνάκια που θα έχει πιει θα είναι περισσότερα από τις συμμετοχές του. Είναι λίγοι εκείνοι που αντέχουν να κατεβάζουν ένα μπουκάλι βότκα και στα καπάκια να ντριμπλάρουν την αντίπαλη ομάδα και να σκοράρουν. Και κάτι μας λέει πως ο Jack Grealish δεν είναι ένας από αυτούς.

 

 

Ίσως να πεφτούμε έξω και να μας διαψεύσει. Όπως και να ‘χει, ποτέ δεν θα γίνει το ίδιο cool με τον George Best.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved