Assosiated Press Warriors-Celtics: Ωραία αρχίσαμε

Ένα break ήταν το απόλυτο ηλεκτροσόκ για να αποκτήσει ενδιαφέρον στους Τελικούς του ΝΒΑ.

Είναι σαν το γκολ που θα σημειωθεί από το πρώτο δεκάλεπτο και θα δώσει εξαιρετικό ενδιαφέρον σε έναν τελικό ποδοσφαίρου. Δεν είναι ότι χρειαζόμασταν βέβαια κάποιο ιδιαίτερο λόγο για να δούμε τους τελικούς του ΝΒΑ, ωστόσο το break των Celtics μέσα στο San Francisco ήταν η απόλυτη ένεση ενδιαφέροντος και σασπένς για μια άκρως ανταγωνιστική σειρά αγώνων.

Golden State Warriors - Boston Celtics 108 - 120 και η φλόγα έχει ήδη ανάψει.

 

 

Κανένα φαβορί

Αυτούς τους Celtics δεν μπορείς να μην τους υπολογίζεις. Και μόνο το γεγονός ότι έχουν φτάσει μέχρι το τέλος, έστω και με rotation 7-8 παικτών, δικαιούνται να ονειρεύονται την επιστροφή στα τρόπαια.

Μια ματιά στα θύματά τους τη φετινή post season το επιβεβαιώνει:

 

 

Αν ρωτούσες τον οποιονδήποτε για το φαβορί των τελικών του ΝΒΑ, θα σου απαντούσε ότι μάλλον οι Warriors έχουν το πάνω χέρι και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι όλοι οι σταρ τους (Curry, Thompson, Green όπως και ο coach Kerr) πλην του Jordan Poole έχουν εμπειρία από NBA Finals, ενώ ο άναρχος τρόπος επίθεσης και ο ατέρμονος ρυθμός τριπόντων μπορούν να σε στείλουν σπίτι πριν καν το καταλάβεις.

Μάλλον αυτό νόμιζαν όλοι βλέποντας τους γηπεδούχους να παίρνουν διψήφια διαφορά στην τελευταία περίοδο. Όμως αυτούς τους Celtics δεν είναι να τους αφήνεις ήσυχους. Το ένιωσε ο Durant, το κατάλαβε ο Giannis, το βίωσε πρόσφατα ο Butler. Tο ίδιο χτες οι Splash Brothers. Οι τύποι δεν καταλαβαίνουν από πίεση και άγχος. Είναι ομάδα και αυτό τους δίνει για την ώρα ένα αβαντάζ στο σκορ.

To break σαφώς και δεν δίνει τίτλο, ειδικά φέτος που οι έδρες -τουλάχιστον στην Ανατολή- βλέπουν νίκη με σταγονόμετρο ωστόσο αν η συγκεκριμένη σειρά χρειαζόταν ένα φυτίλι αναζωογόνησης, αυτό το άναψαν οι Celtics τα ξημερώματα στο Chase Center του San Francisco.

Θα δούμε άραγε ανάλογη σειρά με το Celtics-Bucks;

Επόμενο ραντεβού τη Δευτέρα στις 3:00 π.μ. στο ίδιο ακριβώς γήπεδο. Τι απάντηση ετοιμάζουν άραγε οι Warriors.

Celtics Warriors Last Minutes


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved