associated press Η προκλητικότητα του Ζλάταν κούρασε και πλέον δεν έχει πλάκα

Έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια και μόνο κακό κάνει στην εικόνα της Μίλαν.

Την Κυριακή το Μιλάνο πήρε φωτιά. Η ιταλική πόλη φόρεσε τα κόκκινα και τα μαύρα χρώματα για να τιμήσει τους θριαμβευτές του φετινού σκουντέτο. Η Μίλαν επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος Ιταλίας ύστερα από 11 χρόνια κατακτώντας παράλληλα το 19ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Μία δικαίωση του -νυν τεχνικού διευθυντή- Πάολο Μαλντίνι που μαζί με τον προπονητή Στέφανο Πιόλι δημιούργησαν ένα σύνολο που τα αμέσως επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη. Ένα σύνολο από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να οδηγήσουν και πάλι την Μίλαν στην κορυφή της Ευρώπης.

 

 

Από αυτό το σύνολο θα λείπει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός σταρ που πανηγύρισε με την ψυχή του το πρωτάθλημα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια ως καθοδηγητής των νέων παιδιών και έβαλε το δικό του λιθαράκι στην επίτευξη του εγχειρήματος. Ο Ζλάταν φυσικά δε θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστήσει και στους πανηγυρισμούς. Έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς πριν την στέψη εμφανίστηκε καπνίζοντας πούρο ενώ νωρίτερα έδωσε μία ηγετική ομιλία στους συμπαίκτες του, αναποδογυρίζοντας τα τραπέζια και ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς.

Κάθε στιγμή του Zlatan Ibrahimovic είναι πηγή έμπνευσης

Όλα καλά μέχρι εδώ. Μέχρι να έρθει η στιγμή να περάσει την γραμμή του πανηγυρισμού και της πρόκλησης και να παίξει... μπαλίτσα στην πλευρά της προσβολής. Κατά τη διάρκεια του γύρου του θριάμβου με το πούλμαν του συλλόγου, ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να στείλουν ένα μήνυμα στον Χακάν Τσαλχάνογλου. Τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μίλαν που αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ, χωρίς να δικαιωθεί από το αποτέλεσμα. Ο Ζλάταν θέλοντας να γίνει προκλητικός, ζήτησε από τους φίλους του ροσονέρι να στείλουν ένα άσεμνο μήνυμα στον Τούρκο ποδοσφαιριστή. Ένα άσεμνο μήνυμα που ήδη οι Αρχές της Ιταλίας αναφέρουν πως θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και ενδέχεται να τιμωρηθεί τόσο η Μίλαν όσο και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Ζλάταν μήπως να κοιτάξεις τη δική σου καμπούρα;

Και όλα αυτά ο Ζλάταν. Ο άνθρωπος που το καλοκαίρι του 2009 αποφάσισε να αφήσει την Ίντερ για να πάει στην Μπαρτσελόνα των Μέσι, Ινιέστα και Τσάβι. Την υπερομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που σάρωνε τα πάντα στο διάβα της. Πιστεύοντας πως έτσι θα αυξήσει τις πιθανότητές του να σηκώνει το Τσάμπιονς Λιγκ άφησε την Ίντερ για χάρη της ομάδας από την Βαρκελώνη. Τελικό αποτέλεσμα; Το 2010 η Ίντερ σηκώνει το Τσάμπιονς Λιγκ πετώντας εκτός από τον τελικό την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό. Ο πολλά βαρύς και προκλητικός Ζλάταν έφυγε με σκυφτό κεφάλι από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Ζλάταν που έχει φορέσει τη φανέλα των Γιούβε, Ίντερ, Μίλαν, ένας γυρολόγος, ζήτησε από τους φίλους της Μίλαν να μιλήσουν με άσχημα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του, Χακάν Τσαλχάνογλου.

Ο Ζλάταν έφτασε 40 αλλά δεν ωρίμασε ποτέ. Οι συνεχείς προκλήσεις του είναι κουραστικές και χωρίς λόγο. Και ειδικά από έναν τύπο που τον γλέντησε ο Σαριέγκι μέσα στο σπίτι του.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved