Assosiated Press Logan Paul δεν ενδιαφέρει κανέναν αν σου χρωστάει λεφτά ο Mayweather

Ο youtuber-boxer απείλησε ότι θα τον πάει στα δικαστήρια, αλλά μάλλον ψάχνει τρόπο για επιπλέον προβολή. Μακριά μας.

«Συγχαρητήρια που θα πας φυλακή, Floyd (Mayweather)». Αυτή είναι η ατάκα που συνοδεύει τα λεγόμενα του Youtuber-Boxer, Logan Paul ο οποίος έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο των views, τόσο με τα διαδικτυακά του βίντεο όσο και με την ικανότητά του να εμφανίζεται σε αρκετά δυνατά events όπως εκείνα της πυγμαχίας, αλλά και το WrestleMania του WWE.

 

 

Ο Logan Paul λοιπόν με τη δύναμη των views κατάφερε να πείσει τον αήττητο πυγμάχο, Floyd Mayweather Jr. να μπει στο ρινγκ μαζί του και να παλέψουν σε αγώνα επίδειξης. Ο λόγος που έγινε αυτός ο αγώνας;

Κανείς δεν το έχει καταλάβει ουσιαστικά.

 

Τι είχε συμβεί στον αγώνα;

Μπορεί ο Logan Paul να θεωρείται δυνατός στα social media, για τους λάτρεις της πυγμαχίας ωστόσο αποτελεί τεράστια δυσφήμιση για το περήφανο αυτό άθλημα σε σημείο που αρκετοί τώρα θυμήθηκαν ότι είχε συμβεί αυτή η μάχη καθώς την είχαν σβήσει εντελώς από το μυαλό τους.

 

 

Η δήλωση του Mayweather για την καθίζησή του μετά τον 4ο γύρο «ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως δεν είμαι 21 ετών πλέον» δεν έπεισε ποτέ κανέναν, κυρίως όταν μάθαμε τα αστρονομικά ποσά που δόθηκαν στους πυγμάχους. 30 εκατομμύρια δολάρια εγγυημένα και μόνο για τη συμμετοχή του «Money» και συνολικά 100 εκατομμύρια δολάρια από τις προβολές του pay-per-view, ενώ ο Paul «τσέπωσε» περί τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

 

Εκείνος υποστηρίζει ωστόσο ότι δεν τα πήρε όλα

Για την ακρίβεια βγήκε ο Logan Paul και έκραξε δημόσια τον Mayweather ότι του χρωστάει και μάλιστα θα περιμένει να δικαιωθεί στα δικαστήρια, όπως είπε στο TMZ.

 

 

O Mayweather πάντως δεν έμεινε άπραγος και απάντησε στον ασυμπάθιστο αντίπαλό του, υποστηρίζοντας πως:

«Έτσι είναι η πυγμαχία. Πολλές φορές τα χρήματα από κάποιο pay-per-view αργούν να δοθούν στους συμμετέχοντες. Σκεφτείτε ακόμα παίρνω λεφτά για αγώνες εφτά και οχτώ χρόνια πίσω. Ας είναι χαρούμενος (ο Logan Paul) με την καλύτερη αμοιβή της ζωής του».

Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί μεταξύ τους, αν όντως ο σαρδόνιος Mayweather πληρώθηκε κάτι παραπάνω στα κρυφά και αυτή τη στιγμή ο Paul έχει λυσσάξει να το εκμεταλλευτεί, ή απλά κάνει σαματά για να ανεβάσει το awareness του στα social, η ουσία είναι μία.

Το αν χρωστάει ο Mayweather στον Logan Paul δεν αφορά κανέναν απολύτως. Ειδικά στην πυγμαχία, όσο και αν κάποιοι πιστεύουν ότι η απήχησή του κάνει πιο δημοφιλές το άθλημα, ακούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και μέσα τους δακρύζουν. Ακόμα και οι haters του Money.

Το αν ετοιμάζουν beef για μια ρεβάνς που θα τους δώσει ξανά άπειρα χρήματα κανείς δεν το ξέρει, αυτή τη φορά ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα το παρακολουθήσει κάποιος που του αρέσει πραγματικά το ιερό αυτό άθλημα.

Floyd Mayweather (USA) vs Logan Paul (USA)


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved