Assosiated Press To Bucks-Celtics δεν θέλει κανείς να τελειώσει

Μια σειρά αγώνων τόσο εθιστική που κάθε βράδυ σου προσφέρει κάτι καινούργιο.

Οι ημιτελικοί της Ανατολής ανάμεσα σε Milwaukee Bucks καιBoston Celtics είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ και τα Playoffs. Παίζει βέβαια το ρόλο του ότι εμπλέκεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παράλληλα όμως όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές του έχουν αποτελέσει σημαντικά κομμάτια του μοναδικού αυτού παζλ.

Τα ξημερώματα στη Βοστόνη γράφτηκε ένα ακόμα μπασκετικό έπος το οποίο θα μείνει δικαίως στην ιστορία. Κέλτες και ελάφια μπήκαν στο TD Garden, έπαιξαν το κλασικό ξυλίκι τους, οι πρώτοι έδειχναν ότι θα το πάρουν αλλά η καρδιά του πρωταθλητή Giannis και ο «ψυχρός» Jrue Holiday τα έφεραν όλα τούμπα και πλέον οι Celtics απέχουν ένα βήμα από οριστικό Holiday.

Είδες το τρέιλερ της ταινίας του Αντετοκούνμπο;

Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια ανάλυση ή κουβέντα για το ματς, καθώς δεν θα έχει μεγάλη διαφορά από όσα έχουν γραφτεί ήδη σε όλο τον πλανήτη. Απλώς κάθε φορά που βλέπεις τις δυο ομάδες να μπαίνουν στο παρκέ έχεις ένα φόβο ότι δεν θα δεις κάτι παραπάνω από όσα συγκλονιστικά έχεις παρακολουθήσει μέχρι σήμερα και πάντα καταφέρνουν να σε εκπλήσσουν ευχάριστα.

Σασπένς, ξύλο και αίμα. Το αίμα κυριολεκτικά όπως είδαμε από το πρόσωπο του Γιάνναρου.

 

 

Δεν χορταίνεις με τίποτα

Δεν είναι υπερβολή πως στο τέλος της σειράς αμφότεροι θα αξίζουν την πρόκριση -ίσως και το δαχτυλίδι- και σίγουρα θα μας μείνει μια μεγάλη πικρία για αυτόν που θα μείνει εκτός. Με το σκορ στο 3-2 οι Bucks και ο «Terminator» Γιάννης Αντετοκούνμπο έχουν match-point στην έδρα τους, ωστόσο κόντρα σε αυτούς τους «αιμοδιψείς» Celtics κανείς δεν μπορεί να ησυχάζει.

Αυτούς τους Celtics πρέπει να τους φοβάσαι πραγματικά.

Αν μας έχει διδάξει άλλωστε κάτι αυτή η σειρά είναι ότι δεν υπάρχουν φαβορί, ούτε έδρες. Η μπάλα πάντα είναι καίει αλλά τη χειρίζονται 10 τύποι που δεν φοβούνται να την πιάσουν και ταυτόχρονα να την κουβαλήσουν μέχρι τον τελικό προορισμό της. Ακόμα και αν χρειάζεται να φτύσουν αίμα για να το καταφέρουν.

Επόμενο ραντεβού το Σάββατο (14/5) στις 2:30 π.μ. Θα είναι άραγε το τελευταίο;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved