associated press Γιατί όλη η Ευρώπη ζητάει τον αποκλεισμό της Ατλέτικο Μαδρίτης;

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε και τα παλικάρια του αποτελούν «κόκκινο πανί» για τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που τα στιγμιότυπα δεν περιορίζονται σε γκολ, δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες. Αλλά στη «μανούρα» μεταξύ των παικτών, των προπονητών και του κόσμου. Τα αθλητικά sites ανεβάζουν άρθρα από τσακωμούς παικτών και βλέπουν τα analytics τους να χορεύουν σε τρελούς ρυθμούς.

 

 

Το απόλυτο παράδειγμα τέτοιου αγώνα είναι ο χθεσινός προημιτελικός στο «Wanda Metropolitano» ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι. Η λευκή ισοπαλία σε συνδυασμό με το 1-0 σκορ υπέρ των Άγγλων του πρώτου αγώνα, έδωσε το εισιτήριο για την 4άδα του Champions League στην Σίτι, αλλά αυτό το εισιτήριο δεν το πήρε χωρίς αίμα. Ο αθλητικός Τύπος της Ευρώπης ασχολείται με τα επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες και φυσικά την... παράσταση που έδωσε ο Ντιέγκο Σιμέονε.

 

 

Από τον στόπερ της Ατλέτικο, Στέφαν Σάβιτς, ο οποίος έπιασε από τα μαλλιά τον Γκρίλις, τον Πεπ Γκουαρδιόλα που βράχηκε από τα μπουκάλια που του πετούσαν οι οπαδοί, μέχρι τα επεισόδια στη φυσούνα. Μία νύχτα ντροπής για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ειδικά οι Βρετανοί δίνουν ρεσιτάλ, με τους χρήστες στα social media να ζητούν τον αποκλεισμό της ομάδας της Μαδρίτης από την Ευρώπη.

 

 

Κάνουν λόγο για εικόνες ντροπής. Για μία φρικτή και αηδιαστική ομάδα που πρέπει να αποκλειστεί άμεσα από τις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις. Για τον κύριο υπεύθυνο που δεν είναι άλλος από τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στην gallery θα δεις τα σχόλια.

 

 

Το βράδυ της Τετάρτης γίναμε μάρτυρες ενός αγώνα που το πάθος ξεχείλιζε. Ανεξαρτήτως για το πιστεύεις για την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν έχεις παρά να παραδεχτείς πως πρόκειται για μία ομάδα που ξεζουμίζει τις πιθανότητές της ώστε να τα καταφέρει. Αφήνοντας στην άκρη την οπαδική ταυτότητα και με τους παλμούς να έχουν πέσει, τότε καταλαβαίνεις πως τέτοια σύνολα οφείλουν να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Γιατί έτσι ξεχωρίζουν και οι πραγματικά καλοί.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved