Μερικές φορές τα highlights είναι στιγμιότυπα που προκαλούν χαμόγελα. Όπως αυτό του Εντιαγέ με τον Μπρινιόλι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Έγινε ένα δυνατό ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού. Πολλοί μπορεί να έδιναν αβαντάζ στον γηπεδούχο και πιο φορμαρισμένο Άρη, ωστόσο ο «μισός» Παναθηναϊκός με τους -8 παίκτες κατάφερε να πάρει το 0-0 παίζοντας μάλιστα ωραίο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα.

Δεν ήταν σαν το βαρετό ντέρμπι που έγινε στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.

Φάσεις έγιναν εκατέρωθεν και μάλιστα θα μπορούσαν αμφότερες οι ομάδες να έχουν σκοράρει αν οι Κουέστα και Μπρινιόλι δεν αποδείκνυαν ότι έχουν εξαιρετικά αντανακλαστικά σε ορισμένες κλασικές ευκαιρίες. Μία εξ αυτές μάλιστα ήταν το highlight του αγώνα. Εκείνη του 48ου λεπτού στην εξ επαφής κεφαλιά του Εντιαγέ που ανάγκασε τον Ιταλό πορτιέρε να οριζοντιωθεί βγάζοντάς την μπάλα κόρνερ. Μόνο που το highlight ήταν αυτή η αγκαλιά που έβγαλε καρέ-καρέ ο φακός:

 

 

Ποιος είπε ότι αν είσαι αντίπαλος στο χορτάρι δεν έχεις όρεξη για πλάκα; Ο Εντιαγέ με την αγκαλιά του στον Μπρινιόλι έβγαλε το άχτι του, σαν να του έλεγε «τι έπιασες ρε…» αλλά το χαμόγελο των δύο ήταν αρκετό για να δημιουργήσει μια αρκετά δυνατή στιγμή από το πουθενά.

Ένα στιγμιότυπο ενδεχομένως ασήμαντο στους περισσότερους, αρκετό για να προκαλέσει χαμόγελο σε όσους το παρακολουθούσαν απ’ έξω. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στην χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο 66’ όταν ο Σάντσες ξάπλωσε απογοητευμένος αλλά με εμφανή δόση χιούμορ πάνω στον Σούνγκρεν έχοντας μόλις στείλει την μπάλα άουτ.

Μπορεί να μην μπήκε κάποιο γκολ, αμφότερες όμως οι φάσεις ήταν άξιες χειροκροτήματος για το χαμόγελο το οποίο μας προκάλεσαν.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved