Ο «GOAT» επιστρέφει για άλλη μια σεζόν και εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό.

Τι έκανε «νιάου, νιάου στα κεραμίδια» με τόσες φήμες να περικυκλώνουν το όνομα του τις τελευταίες μέρες; Ξεχνάμε τα αφιερώματα για τη σπουδαία καριέρα του, τις κατακτήσεις τίτλων και τις σκέψεις για ένα NFL χωρίς τον GOAT, καθώς η επόμενη χρονιά θα είναι σαν τις προηγούμενες. Ο Tom Brady τα ζύγισε, έπαιξε με το μυαλό μας, είδε τον Cristiano Ronaldo να τον προκαλεί λέγοντάς του ότι «τελείωσε» και τελικά το πήρε απόφαση.

 

 

Η επόμενη σεζόν δεν θα τον βρει στα πιτς αλλά στη φυσική του θέση. Με τη φανέλα με το νο.12 των Tampa Bay Buccaneers μέσα στα γήπεδα του American Football. O κορυφαίος δεν άντεξε πολύ στη σύνταξη και επιστρέφει προκειμένου να φέρει άλλο ένα Super Bowl στο Miami.

Έναν θεσμό που πλέον έχει λιγότερη λάμψη και από τον ίδιο τον Brady.

 

Αφού το έλεγε η καρδιά του

Σίγουρα κάθε φορά που κάποιος σπουδαίος τελειώνει την καριέρα του ποτέ δεν μπορείς να πιστέψεις ότι δεν θα τον ξαναδείς με αθλητική περιβολή. Αυτό συνέβη στην περίπτωση των παρακάτω θρύλων του αθλητισμού.

 

 

Οι φήμες είχαν οργιάσει, το τεράστιο χαμόγελο και οι κουβέντες γύρω από ενδεχόμενο comeback του μας είχαν προϊδεάσει ότι η επιστροφή δεν είναι μακριά. Ίσως περισσότερο να μας ένοιαζε για το πού θα επέλεγε να παίξει -ακούστηκε ότι μπορεί να επέστρεφε στους New England Patriots – ωστόσο με βάση το tweet που έχει «βουίξει» το ίντερνετ η μεγάλη επιστροφή θα γίνει με τη φανέλα των Tampa Bay Buccaneers με τους οποίους έχει «μισοτελειωμένες» υποθέσεις, μετά τον φετινό αποκλεισμό από τον τελικό του Super Bowl.

Εμείς φέτος ξενυχτήσαμε και το είδαμε ακόμα και αν δεν έπαιζε ο Brady.

Δεν έχει σημασία αν συμφωνείς με τα πάνω-κάτω της υπόθεσης και το «θόρυβο» που έκανε το καθόλου πειστικό «αντίο» του από την ενεργό δράση το περασμένο διάστημα. H ουσία είναι ότι ο Tom Brady δεν επέστρεψε γιατί ήθελε να κάνει απλώς γυμναστική μέσα στη μέρα ή να γεμίζει τις ώρες του για όσο λείπει από το σπίτι η Gisele Bündchen. Νιώθει ότι έχει ακόμα να δώσει στο άθλημα που τιμάει εδώ και τόσα χρόνια και θα συνεχίσει προκειμένου να το κάνει ακόμα καλύτερο.

 

 

Η 23η σεζόν λοιπόν του Tom Brady θα γίνει πραγματικότητα και ο GOAT μάλλον αναθεώρησε ότι θα επικεντρωθεί «σε τομείς που απαιτούν την προσοχή μου». Αν και με βάση το comeback του, όλοι ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί. Ας παραιτηθεί και ας ξαναρχίσει όσες φορές θέλει. Εμείς δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υποκλινόμαστε.

Καλώς ήρθες και πάλι στο φυσικό σου χώρο, κορυφαίε Brady.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved