Σε άλλα νέα ο Conor McGregor θέλει να αγοράσει την Chelsea

Όσοι πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να πάει καλά ξανασκεφτείτε το.

Ότι ο Roman Abramovic τα μαζεύει και φεύγει είναι λίγο-πολύ γνωστό. Μαζί με τα ένα σωρό ερωτηματικά που περιμένουμε να αντικρίσουμε με την κατάσταση στην Ουκρανία, για τους οπαδούς της Chelsea το μέλλον της ομάδας παραμένει αίνιγμα. Τι θα απογίνει ο όμιλος; Θα πέσει στα Τάρταρα μετά την αποχώρηση του ισχυρού άντρα του επιχειρηματικού κόσμου;

Από εκεί που δεν το περιμένεις ωστόσο, σου έρχονται οι λύσεις. Ο Conor McGregor, διπλός πρωταθλητής του ΜΜΑ, τρελός Ιρλανδός, επαγγελματίας καβγατζής και επιχειρηματίας, έκανε τουίτ εχθές πως ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα. Δεν το σκέφτηκε και πολύ, μιας και το έκανε λίγες στιγμές μετά την ανακοίνωση.

 

Πιστεύετε ότι είναι φάρσα; Ο Ιρλανδός ανέβασε μέχρι και βίντεο με τον εαυτό του να εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης της Chelsea.

 

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που ο McGregor θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Είχε δηλώσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον να αγοράσει την Manchester United, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα ούτε και τώρα μιας και ο Abramovic κοστολογεί την αξία της ομάδας κοντά στα 3 δισεκατομμύρια λίρες. Και ξέρουμε σίγουρα, πως το UFC δεν έχει βοηθήσει τον Ιρλανδό να βγάλει τόσα χρήματα.

 

 

Αλλά από την άλλη μήπως γενικά δεν είναι και η καλύτερη ιδέα; Σημαίνει πολλά που είναι Ιρλανδός και όχι Αμερικανός, αλλά πόσο ασχολείται με το ποδόσφαιρο; Αυτός είναι ικανός να κάνει μεταγραφή τον Anderson Silva για να τους δέρνει στα ματς. Πάντως το φλερτ του με την Chelsea συνεχίζεται.

 

 

Ή τουλάχιστον έτσι θέλει να πιστεύει εκείνος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved