Instagram jackgrealish Jack Grealish: 100 εκατομμύρια λίρες ατέρμονης απειθαρχίας

Ως που θα φτάσει η κατρακύλα του Jack Grealish στο Μάντσεστερ;

Ακόμα και αν δεν είχες ιδέα για την ύπαρξή του πριν τη σεζόν 2020-21, το όνομα Jack Grealish άρχισε να διαδίδεται με ταχύτητα μετά τα περσινά του «όργια» όντας παίκτης της Άστον Βίλα, κάτι που συνεχίστηκε και στο Euro 2020 το καλοκαίρι που μας πέρασε με την Εθνική Αγγλίας. Βέβαια, λίγο πριν είχε προλάβει να συστηθεί στον κόσμο ως η πιο ακριβή μεταγραφή Άγγλου ποδοσφαιριστή στην ιστορία, με τους «πολίτες» του Μάντσεστερ να ανοίγουν τον ασκό με τα λεφτά και να τα στέλνουν προς το Βίλα Παρκ. Ούτε λίγο, ούτε πολύ 100 εκατομμύρια λίρες (117,5 εκατομμύρια ευρώ) και το πιο hot όνομα της Πρέμιερ Λιγκ με συνοπτικές διαδικασίες ντύθηκε στα γαλάζια, βάζοντας το όνομά του στο ήδη γεμάτο οπλοστάσιο του Πεπ Γκουαρντιόλα.

 

 

Ο δρόμος πλέον για τον Jack Grealish φάνταζε ορθάνοιχτος για μια θρυλική καριέρα, με συμπαίκτες που όλοι θα ήθελαν να έχουν και ένα σύστημα που σου επιτρέπει να αναδείξεις το επιθετικό σου ταλέντο και όσα δημιουργικά μπορείς να κάνεις στο χορτάρι. Τελευταία ωστόσο ακούγεται ότι περισσότερο «φοράει» τα σφηνάκια στο στόμα του παρά τα παπούτσια για την προπόνηση.

 

Όλη η δημοσιότητα για τους λάθος λόγους

Μοιάζει λυπηρό, αλλά ο Grealish που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως νέος Μπέκαμ -κυρίως λόγω κόμμωσης- βλέπει το όνομά του συχνά στην κορυφή των αγγλικών ειδήσεων, όχι όμως για τα κατορθώματά του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η δύνη ξεκίνησε με το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ εκείνου και των γυναικών Σάσα Άτγουντ και Έμιλι Ατάκ και τα αγγλικά ταμπλόιντ βρήκαν «θύμα» για αρκετό καιρό.

 

 

Και αν θα έλεγε κανείς ότι στο κρεβάτι του κάνει κουμάντο ο ίδιος φτάνει να είναι οκ στον αγωνιστικό χώρο, έρχονται τα δύο παραπτώματα όπου το αλκοόλ αντικατέστησε το αίμα του, μην αφηνοντάς τον να κάνει καν προπόνηση.

Ειδικά κατά την τελευταία απειθαρχία, ο Grealish κατάφερε να γίνει viral σε βίντεο με τους συμπαίκτες του, Kyle Walker και Riyad Mahrez να τον κουβαλάνε παραμάσχαλα, καθώς έχει φάει πόρτα σε μπαρ επειδή έχει γίνει «πίτα γύρο» στο μεθύσι.

 

 

Η αγγλική νοοτροπία και κουλτούρα -ειδικά εκτός Λονδίνου- είναι εύκολο να σε οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια, ακόμα και αν αμείβεσαι με πολλά μηδενικά τη βδομάδα, έχοντας παράλληλα έναν κόσμο ολόκληρο να σε προσέχει και να σε θαυμάζει. Όταν ο Sir Alex Fergusson έκοβε την παρέα του τότε «κακού παιδιού» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Alan Smith από τον Cristiano Ronaldo, ήξερε καλά πόσο εύκολα μπορούσε να κατρακυλήσει ο κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης στον κόσμο και ο Jack Grealish δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το star system δεν είναι για όλους, ούτε άλλωστε και η πίεση. Για τον Jack Grealish η κατηφόρα έχει ξεκινήσει και μόνο με γερό «φρένο» από τον Γκουαρντιόλα μπορεί να κοπεί, αν βεβαίως ο Καταλανός δεν έχει ήδη αποφασίσει ότι δεν αξίζει να το προσπαθήσει. Πόσες ευκαιρίες να δώσεις άλλωστε σε έναν τύπο που φροντίζει διαρκώς να σε εκθέτει; Ακόμα και αν κόστισε 100 εκατομμύρια λίρες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved