Το βίντεο που τον δείχνει να προπονείται πάντως περισσότερο ανησυχία προκαλεί για την υγεία του, παρά χαρά που μπορεί και τρέχει.

Δεν ήταν ποτέ πετσί και κόκκαλο, ακόμα και στις εποχές που βρισκόταν στο Λύκειο και προκαλούσε τρόμο στα αντίπαλα στεφάνια και αντιπάλους. Ο Zion Williamson μας είχε κάνει εντύπωση πριν καν μεταπηδήσει στο Duke και σαρώσει τα πάντα στο NCAA με αποτέλεσμα να είναι η νο.1 επιλογή στο ντραφτ του ΝΒΑ, ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους πάντα ήταν η τρομακτική σωματοδομή του σε συνδυασμό με τις κινήσεις του.

 

 

Το θηριώδες κορμί του δεν σε παραπέμπει σε παίκτη που μπορεί να πηδήξει πολύ ψηλά, να καρφώνει όπως και όποτε θέλει, να έχει πλαστικότητα και να τρέχει ακατάπαυστα το γήπεδο. Και όμως ο Zion είναι ακριβώς όλα αυτά, μόνο που πλέον δεν είναι απλώς θηριώδης αλλά υπέρβαρος.

Με τους Pelicans να τον περιμένουν ακόμα να ξεκινήσει τη σεζόν, άπαντες ανησυχούν για το πώς και το αν θα μπορέσει να ξαναπαίξει όπως μπορεί, κυρίως διότι ο τρόπος παιχνιδιού του είναι ικανός να του δημιουργήσει τρομακτικό πρόβλημα τραυματισμών στο μέλλον εξαιτίας του βάρους του.

 

 

Συγκεκριμένα ο Zion Williamson είναι πλέον κάτι παραπάνω από 135 κιλά και οι πιέσεις στα γόνατα, τους αστραγάλους (στους οποίους μάλιστα έχει και πρόβλημα) αλλά και τη μέση είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον στείλουν άμεσα στα πιτς, όσο και αν ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να κινείται άνετα.

Η εικόνα του από το βίντεο (στην αρχή του κειμένου) που τον απεικονίζει να κάνει ξανά προπόνηση μάλλον προβληματισμό προκαλεί παρά χαρά στους φαν των Pelicans που περιμένουν πώς και πώς να τον δουν ξανά στην ενεργό δράση. Το αν θα καταφέρει να κόψει τη μάσα θα είναι και το κριτήριο για να μπει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved