NBA: Ποιος δεν συγκινήθηκε με το βίντεο για 75α γενέθλια της λίγκας;

Ο οδηγός πούλμαν Michael B. Jordan, η αναφορά στον Kobe Bryant και η παρουσία άπειρων θρύλων του ΝΒΑ δημιουργούν μοναδικά συναισθήματα.

Δεν χρειάζεται να είσαι φαν του μπάσκετ και ειδικά του ΝΒΑ για να νιώσεις την ανατριχίλα. Το βίντεο που κυκλοφόρησε για τα 75α γενέθλια του ΝΒΑ (7/10) είχε μεγαλύτερη δυναμική από κάθε άλλη φορά, καθώς το θέμα της όσο και οι εικόνες που παρουσίασε ήταν πραγματικά μοναδικές.

Σου δίνουμε μια πρώτη γεύση στο παρακάτω άλμπουμ προκειμένου να ξέρεις και μερικούς από τους legends που θα δεις:

 

 

Τι είδαμε στο συγκεκριμένο βίντεο;

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μίνι κουίζ για τους παλιότερους και τους νέους φαν του ΝΒΑ που θα σκαλίσει τις γνώσεις τους στο ποιους και πόσους παίκτες από το παρελθόν και το παρόν μπορούν να αναγνωρίσουν.

Ο λάτρης του ΝΒΑ και πρωταγωνιστής του Creed Franchise, Michael B. Jordan αποτελεί τον οδηγό του σχολικού πούλμαν το οποίο ταξιδεύει μικρούς μαθητές (αλλά και εμάς) στο ένδοξο παρελθόν της λίγκας, κάνοντας βόλτα στη Γραμμή NBA, μια διαδρομή που περνάει από σπίτια όλων των θρύλων του πρωταθλήματος και μας καλεί να τους αναγνωρίσουμε.

 

 

Από τον Nowitzki ο οποίος προσπαθεί να μάθει το Skyhook από τον Kareem Abdul Jabbar, στους «γείτονες» Magic Johnson και Larry Bird, τον Donovan Mitchel, τον Russell Westbrook και πολλές ακόμα μυθικές μορφές. Φυσικά ανάμεσά τους δεν λείπει και ο δικός μας, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

Η στιγμή που μας λύγισε

Το ΝΒΑ είναι ο LeBron James, o Michael Jordan, o Hakeem Olajuown και πολλοί ακόμα υπερπαίκτες. Σίγουρα όμως δεν γίνεται να μιλάμε για ΝΒΑ και να μην αναφερόμαστε στον θρύλο των Lakers, Kobe Bryant. Μπορεί να μην είναι πλέον μαζί μας, αλλά η σφραγίδα του δεν θα έχει πάντα ξεχωριστή σημασία για το πιο διάσημο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Η στιγμή που ο Devin Booker σταματάει έξω από τον τοίχο με την προτομή του Black Mamba για να «χαιρετήσει» γεμάτο νόημα, προκαλεί έναν μοναδικό ηλεκτρισμό.

 

NBA 75th Birthday


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved