Assosiated Press Ο Bobby Portis αφήνει το πορτοφόλι σπίτι στο Milwaukee

Μαζί με τον τίτλο του πρωταθλητή, οι άνθρωποι του Milwaukee τον ανταμείβουν συνεχώς με κεράσματα.

Ποιος να το περίμενε ότι ο Bobby Portis θα εξελισσόταν στο νο.2 αγαπημένο παίκτη του Milwaukee πίσω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο φόργουορντ-σέντερ των Bucks πριν κάποια χρόνια είχε γίνει δέκτης αρνητικής συμπεριφοράς στους Bulls όταν γρονθοκόπησε τον Nikola Mirotić σε μια προπόνηση, ωστόσο πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο φωτεινές προσωπικότητες της λίγκας.

 

Μέχρι και ημέρα προς τιμήν έχει πλέον στην Αμερική.

Μετά το πρωτάθλημα με τους Bucks κόντρα στους Suns ο Portis δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της δημοφιλίας του, μια και πλέον είναι ένας μικρός ήρωας στην πόλη του Wisconsin. Το καλοκαίρι η ομάδα αναγνώρισε τη συμβολή του στην κατάκτηση του τίτλου και του ανανέωσε το συμβόλαιο προσφέροντάς του βελτιωμένες αποδοχές.

 

 

Παρά το γεγονός ότι βγάζει περισσότερα χρήματα από πριν, ο Bobby έχει ξεχάσει πώς είναι να πληρώνει το λογαριασμό σε κάποια έξοδο.

«Δεν πληρώνε τίποτα πλέον. Ο κόσμος μου λέει συνέχεια “το ‘χω” ή “θα το χειριστώ εγώ” όταν έρχεται η στιγμή του λογαριασμού. Στη γειτονιά μου δεν με αφήνουν καν να πληρώσω. Είναι τρελό συναίσθημα» αναφέρει ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο με δηλώσεις του στο Athletic.

Η αλήθεια είναι πως από άποψη payroll τα χρήματα που βγάζει δεν αγγίζουν τους ακριβοπληρωμένους συμπαίκτες του -ο ίδιος έχει συμφωνήσει για 9 εκατομμύρια σε συμβόλαιο 2 χρόνων- ωστόσο έτσι όπως το πάει θα έχει κάνει αρκετή οικονομία στην τσέπη του.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved