«Κάθε χρόνο τα ίδια» έγραψε στο Twitter και δεν έχει άδικο.

Τελικά σε ξινό του έχει βγει το συμβόλαιο του Evan Fournier από τότε που μετακόμισε στηΝέα Υόρκη. Τα 78 εκατομμύρια δολάρια που θα λάβει συνολικά για τέσσερα χρόνια βέβαια μόνο άσχημο ποσό δεν το λες, ωστόσο από την ώρα και τη στιγμή που έχει μετακομίσει στο «Μεγάλη Μήλο» όλο κάτι συμβαίνει. Όλο κάτι του φταίει.

Τις προάλλες τα έβαλε με τον Kevin Durant και δέχτηκε τεχνική ποινή λόγω κόμμωσης.

 

Αυτή τη φορά ωστόσο ενδεχομένως Γάλλος σταρ να μην έχει και τόσο άδικο, καθώς δεν έχει να κάνει με κάποια «βεντέτα» που ξεκίνησε ο ίδιος στο ΝΒΑ αλλά για εξαιτίας των γραφικών του προσώπου του στο νέο NBA 2K22. Θα μας πεις, «σιγά το πράγμα» ωστόσο αν σκεφτείς ότι όλοι οι παίκτες που μετράνε χρόνια στη λίγκα έχουν λεπτομερή περιγραφή τόσο του προσώπου, όσο και του σωματότυπού τους τότε ο Fournier δικαίως διαμαρτύρεται. Και αυτό διότι κάθε χρόνο ελπίζει ότι θα τον πετύχουν εμφανισιακά αλλά κάθε χρόνο τα χαρακτηριστικά είναι δύσκολο να μεταφερθούν σε γραφικά παιχνιδιού.

Και η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως είναι θυμίζει περισσότερο τον Kevin Bacon στο «Hollow Man» κατά τη μεταμόρφωσή του σε αόρατο –εκεί που του πετάγονται τα μάτια- παρά σαν τον νεοαποκτηθέντα παίκτη των Knicks.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved