Πώς θα σας φαινόταν ο Giannis σαν φιγούρα της επαγγελματικής πάλης; Το AEW πάντως τον περιμέμενει με ανοιχτές αγκάλες, εφόσον το θελήσει.

Ο τύπος είναι σταρ και σε κάθε του εμφάνιση κάνει τον κόσμο να παραληρεί. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τη δόξα του πρωταθλητή αυτή τη στιγμή και με κάθε ευκαιρία μεταδίδει στο κοινό την απόλυτη θετική ενέργεια που μόνο αυτός μπορεί να εκπέμψει.

 

 

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/8) στο Μιλγουόκι διεξαγόταν το event wrestling για λογαριασμό της εταιρίας AEW που αποτελεί πλέον το αντίπαλο δέος του WWE. Για όσους δεν γνωρίζουν, το AEW ξεκίνησε από διάφορους παραπεταμένους wrestlers του WWE οι οποίοι ωστόσο δημιούργησαν το δικό τους show και πλέον διαθέτουν στο δυναμικό τους μερικούς εκ των κορυφαίων του κόσμου, παίρνοντας μάλιστα αρκετούς από το WWE (βλ. Big Show, Chris Jericho, Dean Ambrose, CM Punk).

Μια βδομάδα πριν μάλιστα το τι είχε γίνει με τη λατρεία για τον CM Punk δεν περιγράφεται στην πόλη του Chicago.

 

 

Λίγο πιο δίπλα ωστόσο, στο Μιλγουόκι το show ξεκίνησε άκρως δυνατά αλλά όχι με κάποιον διάσημο wrestler στο ρινγκ, αλλά τον απόλυτο κυρίαρχο της πόλης, Γιάννη Αντετοκούνμπο να κινείται σε ρυθμούς AEW και μάλιστα να μιμείται τον φίλο του, Bobby Portis ο οποίος στο γύρο του θριάμβου της πόλης, είχε μετατρέψει έναν τίτλο του WWE σε δαχτυλίδι ΝΒΑ.

 

 

Αναμφίβολα ήταν ένας έξυπνος τρόπος για να ανέβουν τα ντεσιμπέλ μέσα στην αρένα, με το κοινό να ουρλιάζει με μανία «MVP» και «Repeat».

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved