Assosiated Press Ο Bobby Portis πλέον έχει ημέρα αφιερωμένη σε εκείνον

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε MVP, οι Bucks πήραν πρωτάθλημα, ο Bobby Portis όμως έλαβε την αιώνια αναγνώριση.

Κάποια πράγματα στη ζωή δεν μπορείς να τα προβλέψεις, ούτε καν τις μικρές λεπτομέρειες που θα προκύψουν από μία επιτυχία. Από την ημέρα που οι Milwaukee Bucks κατέκτησαν το δαχτυλίδι του ΝΒΑ, πέραν της τρέλας και της παγκόσμιας υπόκλισης στον Giannis, υπήρξαν πολλά ακόμα που γεγονότα που ολοκλήρωσαν το παζλ.

Πράγματα όπως το γεγονός ότι παίκτης της Εθνικής Νιγηρίας βγήκε πρωταθλητής (Nwora), παίκτης των αντιπάλων Phoenix Suns (Craig) στέφθηκε πρωταθλητής παρά το γεγονός ότι έχασε στους Τελικούς (είχε αγωνιστεί μέσα στη σεζόν με τους Bucks), ή ότι ο Bobby Portis είδε το όνομά του να γίνεται τίτλος ημέρας. Πώς είπατε και ποιος είπατε;

 

 

Ναι καλά άκουσες. Ο Bobby Portis δεν είναι απλώς ένας παίκτης που έρχεται από τον πάγκο για να φάει λεπτά από τον Brook Lopez -εδώ που τα λέμε καλύτερα έπαιξε από τον θηριώδη σέντερ- αλλά ένας τύπος-εικόνισμα τόσο για τους φανς των Bucks, όσο και για τη γενέτειρά του, Little Rock στο Arkansas.

 

 

Ο Portis, ως μεγαλύτερο παιδί από τα τέσσερα της μονογονεϊκής οικογένειάς του, έχει πάρει έμπνευση από την μητέρα του η οποία παρά το γεγονός ότι δούλευε συνεχώς για να συντηρεί τα παιδιά της, έβρισκε συνεχώς ενέργεια για να πάει τα παιδιά της στο σχολείο και μέσω του ιδρύματός του σκοπεύει να κάνει ακριβώς αυτό. Να βοηθήσει τέτοιου είδους οικογένειες. Μαζί με το Larry O’Brien Trophy -που βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα μέσω των αδερφών Αντετούνμπο- ο fan favorite της κερκίδας των Bucks διοργάνωσε ένα μεγάλο event το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη του Little Rock, κάτι που ανάγκασε τον δήμαρχο Frank Scott Jr, να του δώσει το «κλειδί» της πόλης, ενώ από εδώ και πέρα η 15η Αυγούστου στην πρωτεύουσα του Arkansas ονομάζεται «Ημέρα Bobby Portis».

 

 

Αν σκεφτούμε ότι πέραν του πρωταθλήματος και της συγκεκριμένης αναγνώρισης, ο φόργουορντ-σέντερ των «ελαφιών» ανανέωσε και το συμβόλαιό του, δεν τα έχει πάει και άσχημα.

Το «All I can say is wow… truly blessed» όπως έγραψε και στο Twitter, τα περιγράφει όλα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved